Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Hyra Landställe


Jag kan lätt bli besatt av saker. Som nu till exempel då jag och Mathilda fått för oss att vi skulle ut till skärgården imorgon till söndag. Så nu jag lyft på varenda sten online, men alla ställen verkar var fullbokade eller att det är med för kort varsel. Måste lära mig att släppa saker. Så mycket onödig tid. Jag kan bli likadan om jag ska åka utomlands, då googlar jag restauranger och stränder som att det inte fanns någon morgondag.

Okej, men apropå på skärgården. Hur smart är det att man kan hyra folks landställen via Airbnb i skärgården för en riktigt snäll peng. Vi hade världens finaste landställe när jag var yngre, som jag aldrig riktigt uppskattade för då ville jag bara vara med mina kompisar i stan. Det ångrar man ju bittert idag. Hade mördat för att ha kvar det stället.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej, vi har ett magiskt ställe ca 10 mil från stan. På en liten ö nära Furusund, totalt 2 hus samt en bastu med sovloft, egen strand och brygga. Det kan oftast finnas tillhands för spontana besök. Totalt 12 bäddar, hör av dig nästa gång solen skiner och ett dopp från bryggan känns lockande!

  Angelica 2017-05-28 21:01:00
  Svara
 • Ingen podd idag? :(

  Klara 2017-05-27 21:39:43
  Svara
 • Har du dragit någon vinnare i refunder tävlingen? :)

  Olivia 2017-05-27 09:53:20
  Svara
 • Häringe slott – så mysigt ställe :-)

  Sofia 2017-05-26 23:14:19
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!