Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Ond Spiral

Skulle så gärna vilja vara ner på Mathilda och Robins landställe i Skåne. 

Tusan kommit in i en sådan dålig icke existerande träningsspiral. Eller det har blivit något pass här och där men ingen kontinuitet. Alla resor har kommit mellan. Imorse skulle jag kört 08.00 på Kampsportslabbet, men lyckas försova mig. Så irriterad. Så nu ska jag ge mig ut och springa. Kan inte minnas senast jag sprang, så det kan ju bli väldigt intressant. Idag bestämde jag mig att det är skärpning, mår så mycket bättre när jag tränar regelbundet. Jag sover bättre, äter bättre, är piggare – så finns ju egentligen inget dåligt med att röra på sig.

Den här helgen önskade jag verkligen att vi hade ett landställe. Skulle så gärna bara vilja åka och vara. Bara grilla, hänga i solen, chilla – helt kravlöst.

Uppdaterar er mer så fort jag är tillbaka från löprundan! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Detta måste vara ditt mest återkommande bloggämne….

    Lovisa 2017-05-26 18:49:46
    Svara
  • Jag känner igen mig såååå mycket, jag MÅR BÄTTRE av att träna, men så mycket annat har kommit i vägen. Märkligt, man borde ju prioritera hälsan.

    Ljuva Julia 2017-05-26 12:06:56 http://ljuvajulia.se
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!