Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Klänningstips!

Stylemafia

En av mina favoritwebshopar är utan tvekan Shopbop. Kan inte gå in där utan att klicka hem något. Snubblade precis över den här blåsan från (annonslänk) Keepsake som är ett av mina favoritmärken på sajten. Så snygg – råkade precis klicka hem den beiga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vilken stl beställde du?

  Caroline 2017-05-31 07:28:44
  Svara
 • Hur funkar det att beställa från shopbop? En av mina favoritsidor men har inte vågat beställa… Tillkommer tull etc? Ungefär hur mycket brukar det kosta? :)

  Nathalie 2017-05-30 22:20:42
  Svara
 • Varför störs folk att du skickar länkar? Är jätte glad att du gör det! Super bra tips! Fullkomligt älskar din stil <3

  Diana Murad 2017-05-30 10:19:54
  Svara
 • Kan du inte tipsa om något utan att ha en annonslänk?!

  Huttu 2017-05-29 19:10:42
  Svara
  • Svar på Huttus kommentar.

   Jag håller med! Du pratar ofta om att du är rädd att tappa följare bland annat när du inte uppdaterar så ofta. Du får kritik av oss läsare för att du har för mycket samarbeten och reklam som är ointressant och irrelevant och ändå fortsätter du med det! Du svarar heller inte på kommentarer vilket ännu mer visar att du skiter i vad dina läsare tycker. Jag tycker din blogg är härlig Petra men det är när du gör personliga inlägg där du är ärlig om jobbiga saker, visar upp fina saker utan ad-links och du verkar jäkligt rolig! Så fortsätt med dom inläggen och MINSKA på reklamen så lovar jag att vi trogna läsare stannar även om du missar att uppdatera några dagar!

   Jessica Petersson 2017-05-29 22:43:22
   Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!