Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Plåtning, Poddinspelning och Marbella!

I-nöd-och-lust

Idag har det varit fullt ös. Plåtning med Lisa på morgonen, poddad med Linn och sedan raka vägen ut till Arlanda vid tolv. Nu ska vi strax lyfta mot Marbella. Min kusin, Graanen och hans tjej Ida ska nämligen styrt upp en fyra dagars födelsedagshelg nere i Marbella för 20 kompisar. Så peppad! Men ska bli skönt att få fyra timmars jobbtid på planet.

Marbella

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Petra! Jag undrar om killen med tishan är singel? kan du inte berätta mer om dina sköna killkompisar??? Ni verkar vara ett så härligt gäng och ser den killen med tisha ofta på bilden. Är han en ”go” kille liksom? =) Vem är han?? Tack :D

    Lisa 2017-05-31 22:35:27
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!