Strandhäng!





I det här inlägget förekommer reklam för Cubus.

Virkad Bikini Cubus.

Nu närmar sig sommaren med stormsteg – och det är dags att lägga vantarna på säsongens snyggaste badkläder. För de bästa plaggen går som smör i solsken. Jag är lite lätt besatt av just badkläder och semesterplagg. Tycker det är så kul att spåra ur lite på semestern med roliga färger, galna mönster och mycket accessoarer.

Som ni vet har jag ett längre samarbete med Cubus – och nu har jag valt ut mina semesterfavoriter från dem.



Sarong Cubus, Bikini Cubus.

Jag har inte kunnat ha en virkad bikini tidigare då de ofta inte brukar ge så bra stöd för brösten. Ni vet när bikinin inte sitter åt under själva bröstet. Men den här satt faktiskt som en smäck, dessutom fick man ett riktigt trevligt lyft. Det här kanske bara är en grej som folk med lite större byst känner igen sig i, men hur ont har man i nacken dagen efter en dag på stranden.

Bikini Cubus.

Den här bikini i vinrött med gulddetaljer är också riktigt fin. Jag älskar bikinitrosor där man själv kan reglera hur tight det ska sitta. Finns inget värre än när trosor nästan skär in i kroppen. Dessutom varierar ju verkligen dagsformen från dag till dag, haha.


Tunika Cubus.

Man kan aldrig få för många leopardplagg i garderoben om du frågar mig. Dessutom är ju rött och leopardmönster en riktigt trevlig kombo.


I det här inlägget förekommer reklam för Cubus.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!