Födelsedagsfirande, Cava Sangria och Pangmiddag i Marbella!

Har ju massa bilder från Marbella som jag glömt att publicera så här kommer en första bildbomb. På lördagen hade Ida och Graanen styrt upp en riktig brakmiddag hemma. Jag gick och ”lånade” några blommor från deras grannar för att dekorera borden med.


Jag och Ida bestämde oss för att matcha varandra kvällen till ära. Har fått så många frågor om vart Idas klänningen kommer ifrån. Den kommer från hennes favoritmärke (annonslänk) Lavish Alice som finns på Asos. Asos dessutom är hennes favoritwebshop. Vet ingen som shoppar så mycket på Asos som hon gör, haha. Varje gång hon sitter och pillar med mobilen och skärmar bort verkligheten så är hon där inne och snokar.

Sedan kom härliga Lotti förbi och vi startade aftonen med cava sangria. Om ni inte provat cava sangria så måste ni ta och göra det, tycket den är så mycket fräschare än vanlig sangria. Mera bubbel åt folket.

Sedan anslöt några fler vänner till ”cava sangria loungen” vi flyttade om alla möbler inför middagen och jag måste säga att placeringen blev så mycket bättre.

De såg nästan ut som att det var Graanen och Idas bröllopsmiddag. Vi började skämta om att det kanske skulle komma ett spontantfrieri under middagen.

Hade inte tackat nej till den här buffén till middag idag.

Sedan var det dags att slå sig ner till bords.

Den här härliga mysfarbrorn slängde ihop en helt magisk skaldjurs paella till oss. Varför äter man aldrig paella hemma? Tror aldrig jag ätit det i Sverige? Det är ju så gott! Och perfekt om man ska bjuda många gäster på middag.

Tycker så mycket om Graanens familjs hus i Marbella. Det är så hängvänligt. De har en trädgårdsmästare, Hassan, som tagit hand om trädgården i över 20 år. Så varje år när jag kommer dit så har han satt någon ny spännande växt i rabatterna eller planterat något nytt träd.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!