Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

REAN BÖRJAR NU!

I det här inlägget förekommer reklam för Wakakuu. 

IRO-Skinnbyxor
Skinnbyxor Iro, 2ND Day, Kavaj Viktoria Chan, Väska Edun, Skor Balenciaga, Solglasögon Givenchy. 

Så härligt att alla reor dragit igång – älskar att reafynda då känns det som att man ”tjänar” pengar, haha. Markus håller inte med mig om det argumentet. I dagarna drog även Wakakuus rea igång och jag har gjort ett instagramsamarbete med dem, men tycker bilderna blev så fina så de åker upp här på bloggen med.

Jag fick i uppdrag att välja ut några av mina reafavoriter, men klickade även hem en nyhet från Ganni som jag inte kunde motstå.

Om det är något man ska fynda så är det tidlösa klassiker. Därför blev jag upp över öronen när jag såg att de här skinnbyxorna som jag spanat på från IRO var på halva priset. Mitt andra par från Anine Bing blev ju förstörda i kemtvätten. Jag älskar skinnbyxor de fungerar till allt – vardag som fest.

Vill ni spana in rean – klicka här!

IRO
IRO-Skinnbyxor
IRO-Skinnbyxor

Jag har hittat den optimala vita t-shirten. Ni vet den man letat efter år efter år. Jag fick ett prov av en kompis som jobbar på 2ND Day för ett halvår sedan och har levt i den. Nu passade jag på att klicka hem en till. Funderar på om jag ska bunkra upp rejält så jag kan ha den för alltid. Den har bra passform och är lite finare i materialet, så den känns lyxig.

Ni hittar den här! 

IRO-Skinnbyxor

Leopard-Ganni

Kjol Ganni, Skor Sam Eldelman

Leopard är ett mönster som går varmt i min garderob. Därför är det mindre bra för min ekonomi att Ganni precis släppt en jädrans massa djuriska plagg. Den här kjolen som precis landat i butik kommer användas flitigt i sommar.

Spana in alla nyheter här!

Leopard-GanniSkor Sam Eldelman

De här pumpsen kan vara bland de skönaste klackarna jag haft på mina fötter. De är också på rean. Lyckades beställa fel storlek, så de var aningen stora, som ni kanske ser, haha. Men ska klicka hem ett par i rätt size.


I det här inlägget förekommer reklam för Wakakuu. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Oh, så snygg outfit! Kan du tipsa om budgetalternativ till kjolen?

  Anneca 2017-06-19 10:10:14
  Svara
 • Snälla Petra. Ett inlägg snart om hur du sminkar dig och vilka produkter du använder, alltid så on fleek.

  Linn 2017-06-19 00:42:39
  Svara
 • Second look is my favourite! ?

  Paulyenn 2017-06-18 22:38:00 http://paulyenn.blogspot.com
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind