Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Sommarklänning

Sommarklänning Asos

Annonslänk: Klänning Asos, Skor Filippa K, Väska Lindex, Solglasögon Gucci

För någon dag sedan bjöds det ju på riktigt trevligt väder då åkte äntligen den nya sommarklänningen på. Ett superfynd från Asos som kommer att användas flitigt på semestern. Nu sitter jag och Hamilton på väg ner till Göteborg. Vi ska fira Linn (ni vet som jag poddar med) i dagarna två.

Ska bli så kul. Dock sitter jag med panghuvudvärk. Lyckades slå i huvudet med full kraft rakt upp in i ena hörnet på vår marmorköksö igår kväll. Det gör verkligen fortfarande så ont. Jag började gråta och fick mascara under ögat. När vi sätter oss i sängen sitter jag med datorn och har forfarande facetime på, så jag ser mig själv. Och börjar skrika att jag fått en hjärnblödning då jag tror att jag fått en blåtira.

Markus kollar på mig och säger lugnt:

– Jag tror att det är mascara.

Springer in till badrummet. Och inser ganska snabbt att det bara var mascara, haha. Dramaqueen.

Sommarklänning Asos
Sommarklänning Asos

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • du är så bra! älskar din stil! och ingen fattar hur du alltid har perfekta brännan! <3

  Frida G Svensson 2017-07-13 11:19:24 http://www.fridagsvensson.se
  Svara
 • Petra! Så snygg klänning (och du med såklart) – tycker dock att det är sjukt svårt med brittiska storlekar.
  Vilken size har du i denna?
  KRAM

  Josefin 2017-07-04 11:23:56
  Svara
 • Hahahahaha!

  Josefine 2017-07-03 10:26:20 http://daystyle.se
  Svara
 • Haha Petra <3 känner igen mig ang "dramaqueen" :) hoppas du har en fin fredag

  Cornelia 2017-06-30 22:27:28
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!