Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

New bag: Proenza Schouler

Proenza-Schouler

Innehåller annonslänkar: Väska, Hex Bag Proenza Schouler

Dagen innan jag åkte till Mallis hann jag med en liten vända på stan. Då snubblade jag av en slump över den här godbiten från Proenza Schouler i svart mocka. Det sa klick. Har fingrat på den här väskan sedan i höstas men lagt band på mig. Men nu när jag fick se den i svart mocka så blev det ett köp. Ska sälja av två väskor när jag kommer hem. En in en ut.

Jag är ju definitionen av en bag lady, haha. Jag har alltid med mig halva mitt liv vart jag än ska. Man skulle med största sannolikhet kunna överleva på en öde ö med hjälp av innehållet i en av mina väskor. Så den här modellen är perfekt för mig, man kan nämligen bygga på höjden och få ner allt mellan himmel och jord.

Såg nu inne på net-a-porter att den här godbiten i samma familj var på rea i grönt. Den var ju också tjusig. Nej, en in en ut.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Meeen så söt t-shirt! Vart kommer den ifrån? Måste ha!

  Malin 2017-07-14 16:06:17
  Svara
 • Måste säga att jag gillar din blogg väldigt mycket, har precis hittat den. Får man fråga vart den snygga kjolen är ifrån?

  anna 2017-07-14 15:00:22
  Svara
 • Vart är kjolen ifrån ??????

  Malin 2017-07-14 13:52:54
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!