Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

High Waisted Bikini

Bikini-Asos

 Bikini Asos Slutsåld.

Igår eftermiddag kom jag och Markus hem från några magiska dagar i Åhus. Vi kastade in väskorna för att springa ut i solen och äta en sen lunch. Vilket pangväder Stockholm bjöd på igår. Men oj, vad det är som att gå runt i en spökstad den här perioden på året. Det är ju inte en jävel i stan, nästan bara turister. Rätt så skönt faktiskt, haha. Sedan gick vi hem och la oss i sängen och kollade på Sopranos. Var helt slut igår, vet inte riktigt varför men det var så skönt att få sova ut.

Idag ska jag tvätta, fixa massa jobbsaker, träna och träffa min älskling Carro. Så störigt vi har verkligen gått om varandra den här semestern. Hon gick på semester fyra veckor innan mig, så nu när jag gick på semester så är hennes slut. Så vi måste vara ifrån varandra onödigt länge tycker jag.

Så på onsdag bär det av till Marbella med Markus och Daniel. Vi ska till Graanen och Ida i drygt en vecka innan vi avslutar semestern i Italien.

Lisa tog några bilder när jag skulle hoppa i och premiärbada på Mallis.

Bikini 2017


Haha, kände mig inte helt bekväm i att stå och posera och åla mig i vattnet. Ville inte att de skulle se ”sexiga” ut. Men de blev ju faktiskt jättefina.


Är du kurvig?  Satsa på en högre trosmodell som framhäver siluetten. Det är ganska utplockat i butikerna nu, men här är tre till liknande bikinis som jag gärna hade klickat hem!

Höga-Bikinitrosor
Innehåller annonslänkar: 

Asos Underdel + Asos Överdel, Asos Underdel + Asos Överdel, H&M Överdel + H&M Underdel. 

FOTOGRAF Lisa Höök

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • gu va fin du är!!

  evelina 2017-08-06 10:20:07 http://evelinamaria.devote.se
  Svara
 • Wow vilken pangbrud! Älskar höga bikinitrosor och trosor/underkläder.
  Ett tips är att spana in La Leia’s webbshop. Där finns fortfarande en massa superfina badkläder, bland annat en hög bikinitrosa som ser ut som din fast i svart <3

  Jasmin - Seos Fotografi 2017-07-25 13:36:14 http://www.seosfoto.se
  Svara
 • Super fina bilder <3
  Ha aldrig känt mig riktigt bekväm i bikini men i och med trenden med högmidjade underdelar har jag definitivt känt mig mer självsäker <3
  xx

  Marianne 2017-07-24 15:43:35 http://mariannelle.com
  Svara
 • Har du några tips för oss ickekurviga kvinnor? :) Är snarare T-formad med breda axlar och obefintlig höft, vad ska jag ha på mig för att få det att se mer balanserat ut? Vill gärna förvilla ögat att tro att jag har mer nedtill än vad jag faktiskt har, och höga trosmodeller ger motsatt effekt på mig! :(

  K 2017-07-24 14:18:06
  Svara
 • Vilka fina bilder och härligt vatten! Du är grym Petra! :)

  Sabina 2017-07-24 14:11:41
  Svara
 • Så snygg! Vilken sjö/strand är detta? :-) ska till Mallis i slutet av sommaren och skulle bli superglad med lite mer ingående tips på båtturen, stränder osv! Du är grym possss

  Tove 2017-07-24 13:20:21
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!