Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Game On

Padel

Det gick faktiskt mycket bättre imorse efter min lektion. I slutet av matchen släppte det lite.  Ska försöka styra upp ett padelgäng hemma som vill spela en gång i veckan. Det enda är att det knappt finns några lediga tider i Stockholm och kostar en bra slant. Men helskotta vad kul det är. Jag spelade basket i en massa år när jag var yngre och det är verkligen något speciellt med lagsporter. Jag älskar ju att tävla – i precis allt. Får se vad jag lyckas skrapa ihop för vänner.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag är gärna med och spelar paddel om du drar ihop något i sthlm. Hör av dig! Lova? :)

    Susanne 2017-08-03 19:55:13
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!