Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Weekly Plans

Semester

Jag tycker alltid att det känns som att man startar på ett nytt vitt blad varje säsong. Framför allt när man haft långledigt under sommaren. Den här veckan har jag som sagt startat med inspelning. Resterande dagar behöver jag mer eller mindre sitta fastklistrad framför datorn för att få klart mina deadlines till nya numret av Metro Mode. Men den här veckan börjar verkligen i lagom tempo, framförallt ska bloggen återgå till sina sedvanliga rutiner med kontinuerliga uppdateringar, wihoo!

Så här ser veckan ut:

Måndag: Inspelning med Ellos Sport ute på Lidingö med Forni. Nu ska jag hem till Freddie på planeringsmiddag om vår lansering och webshop.
Tisdag: Tänkte gå upp tidigt och träna. Sedan forsätter morgonen med ett frisörbesök hos Emelie på Hairtalk. Är lite sugen på att göra något nytt, men mer om det senare ikväll. Sedan väntar kontorsjobb.
Onsdag: Morgonpass på Kampsportslabbet. Wihoo, äntligen drar vårt bootcamp igång igen med alla kompisar. Så jävla kul. Tre gånger i veckan i 6 veckor framåt till att börja med. Ska förbereda några samarbeten och fortsätta med lämningarna.
Torsdag: Ska sitta limmad framför datorn med alla lämningar. På kvällen nalkas förhoppningsvis en tjejmiddag.
Fredag: Morgonpass på Kampsportslabbet. Kontorsjobb följt av en presslunch på Hallwylska som Forni håller i tillsammans med NIVEA och Whyred.
Lördag: Kräftskiva på Teatergrillen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!