Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

New in: Leopard Loafers

Gucci-Loafers-Leopard
Annonslänk: Gucci Loafers. 

Minns ni att jag funderade på de här skimrande fläckfria pjucksen under sommaren? Jag har haft mina andra helsvarta loafers från Gucci i och princip varje dag – så jag bestämde mig för att slå till. Ni vet ju att jag är lite lätt besatt av djuriska mönster. Däremot måste jag verkligen ta tag i min garderobrensning nu, en in en ut. Eller i det här fallet blir det en jädrans massa ut och en in. Har redan ställt iordning massa kassar.

Men skit i mina nya skor nu. Idag är första riktiga jobbdagen. Helskotta vad peppad jag är. Är ni? Idag rivstartar jag med inspelning tillsammans med Forni och Ellos Sport. Vi ska prova på varandras favoritsporter. För er som inte vet det så är jag och Michaela som dag och natt när det kommer till träning. Kan bli riktigt kul.

Gucci-Loafers-Leopard-

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Petra!
  Snabb fråga, klackar du om dina gucciskor eller hur gör du? Har nämligen ett dilemma vad jag ska göra med mina då man tydligen förlorar garantin på skorna om man lägger på en gummisula?
  Ha en underbar dag. <3

  Ellen 2017-08-15 09:30:40
  Svara
 • Inga problem, du kan skicka hela din garderob till mig!! ;) haha!

  Linda Eriksson 2017-08-14 16:36:33
  Svara
 • Så fina!

  Jossan 2017-08-14 15:40:43 http://www.abc-kiropraktor.se/
  Svara
 • OMG! I love the shoes!!
  Ha en fin dag och lycka till med träningsbytet!

  Kram från Gran Canaria

  ulrica ask morling 2017-08-14 12:55:52 http://www.ulrica.askmorling.se
  Svara
 • Jättefina skor! <3

  Emma 2017-08-14 12:10:17 http://nouw.com/emmakmoberg
  Svara
 • Skulle du inte kunna göra en bloppis/utförsäljning här på bloggen på kläderna? Är kär i din garderob!!

  A 2017-08-14 11:10:29
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!