Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

3 inspirerande saker – Sophia Roe’s Garderob, Poppy Kalas och Kök i smutsig plommon!

Sophia-Roe-Style
1. Sophia Roe’s garderob

Det här danska stilundret är en jävel på att sätta på sig en massa ha-begär som får mig att vilja djupdyka in i hennes garderob och sno med mig precis allt. Jag älskar hur hon kombinerar färger och mönster. Hon lyckas alltid sätta pricken över i:et och fullända varje look. Om ni inte spanat in hennes blogg så måste ni göra det.

Sopia-Roe

Poppy-Kalas
2. Poppy Kalas Flowers

Det finns inga som göra så makalösa buketter som danska blomstergurun Poppy Kalas. Jag är så imponerad över hur de lyckas pussla ihop oväntade färger, former och struktur. Hur de lyckas få något så omaka, att bli så rätt. Jag vill så gärna att de ska göra bukett och bröllopsdekorationen till vårt bröllop. Behöver ni inspiration inför fredagsbuketten eller är ni sugna på att prova något helt nytt? Då tycker jag att ni ska avlägga ett besök på deras instagram.

Poppy-Kalas-Flowers

Rosa Kök

3. Plommonrosa kök

Vet inte vart de här bilderna kommer ifrån ursprungligen, fick upp det här köket på Pinterest. Men föll pladask för den här smutsiga plommon nyansen. Så fin med silverdetaljerna och som kontrast till den blåa väggkulören.

Rosa Kök

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!