Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Inspelning för Ellos, Hårfix hos Hairtalk, Spontantmiddag på Kommendören och Städning på kontoret!

Petra-Tungården-Träning
I måndags stod inspelning på schemat. Men innan jag stack iväg till Lidingö för att filma hann jag knäppa av en selfie. Jag har fått så mycket födelsemärken och fräknar över hela kroppen. Den här sommaren har det eskalerat, har till och med fått fräknar över hela smalbenen. Bara för några år sedan hade jag bara tre födelsemärken på magen, nu har trion fått ett helt nytt stall med vänner.

Ellos
Det var ganska trevligt att mjukstarta första riktiga jobbdagen på en strand. Det kändes ju faktiskt nästan som att jag fortfarande var på semester.

Ellos
Jag och Forni filmade som sagt för Ellos Sport. Resultatet kommer ni snart att få se på Youtube. Forni hade valt yoga som sin sport och jag hade valt att utmana henne i en hinderbana.

Gula-Glasögon
Dagen efter gav jag mig ut på en PW innan det var dags att bege sig till Emelie på Hairtalk vid 10. Haha, hittade de här gula glajorna i hallen. Vet inte riktigt om jag klarar av att ”pull off” den rådande trenden.


Bättre utan – eller vad säger ni? Färgade ögonbrynen i söndags. Har färgat med samma färg från Depend i alla år i nyansen brunsvart. Men nu har de precis nylanserat produkten, så resultatet blev jävligt mycket mörkare än jag är van vid. Jaja, det tvättas ur.

Hairtalk
Sedan var det dags att ta ut håret och se sanningen i vitögat. Det har faktiskt ändå växt och blivit lite tjockare under sommaren. Kämpa håret! Mitt hår har nästan blivit kritvitt i sommar, så vi bestämde oss för att slinga det lite mörkare och lägga in en lite mörkare bottenfärg för att få in lite konstraster.

Chia-Go

Medan jag väntade på att färgen skulle verkliga fick jag den här serverad av Emelie. Chia Go. Amen hur smart? Jag måste köpa hem de här. Dessutom berättade Emelie att de håller kylan i den förpackningen. Så smart att bara slänga ner i väskan. Varför säljs inte liknande förpackningar med rosé under sommarmånaderna? Perfekt på picknick ju, haha.


Vi fortsatte på mat och dryck temat och jag berättade att jag hade ätit världens godaste sötpotatissallad häromdagen. Då tipsade Emelie om en sötpotatissoppa med lime som hon brukar laga. Måste prova – receptet finns här!


Emelie fotade mig i en halolampa på salongen. Ser nästan lite vindögd ut, haha. Men man ser ju nya svallet och färgen väldigt tydligt. Så himla nöjd.

Tidningar
På vägen till kontoret svängde jag förbi Pressbyrån och bunkrade med massa nya magasin för inspiration.

Middag-Kommendören
Sedan jobbade jag fram tills klockan slog 17 och brände av en spontanmiddag på Kommendören med Mathilda och Joanna, då de satt på en aw. Men jag var hemma redan klockan 22.00 och stupade i säng 22.30.

Vardagsrum
Jag skulle nämligen köra mitt första bootcamppass på Kampsportslabbet morgonen efter. Jag satte klockan på en timme innan passet så jag kunde ligga och dra mig i soffan i en halvtimme framför nyhetsmorgon.

Svett
Fy fan vad jobbigt det var. Jag var så svettig att man gråa tights blivit helt mörka. Sedan sprang jag upp till kontoret så här äcklig för jag var tvungen att få iväg några bud på morgonkvisten.

Kontoret-
Det var en hel drös med kassar som skulle tillbaka till de olika presskontoren. Sedan cyklade jag hem för att duscha och för att få klart mina lämningar. Idag ska jag sitta som klistrad framför datorn, men ikväll väntar en lugn tjejmiddag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Susanna Rachella is an essay writer and an editor at. She has worked in the academic writing world for seven years now. She’s one of the renowned content writers at the popular essay writing service, the one you can read about in these essay writing service reviews.

  Svara
 • Hej! Undrar om du vet vart din vännina Mathilda köper sina extensions? Den som man fäster på håret med ett hårband :). Jag bor i Oslo och hittar ej nått ställe som säljer detta. Vet du prisen?

  christina nilsson 2017-08-18 22:09:34
  Svara
 • Vilken frisör och vilken salong går du till? :)

  Rebecca 2017-08-17 15:12:05
  Svara
 • Hej, får jag fråga vart din beiga jacka/trench kommer ifrån? Så tacksam för svar! KRAM

  Alice 2017-08-17 13:23:04
  Svara
 • Får jag snälla fråga var din rosa pläd är i från? Har sett skymta förbi några gånger nu och vill så gärna ha en likadan!

  Sofie 2017-08-17 04:03:03
  Svara
 • Kan inte du berätta exakt vad du gjorde med håret, vilken färg ni la i etc? Jag har samma problem men lyckas aldrig bli snygg hos frissan när jag hör samma sak kram

  Karin 2017-08-16 21:07:09
  Svara
 • Vad fin du blev i håret! Men blir inte ditt Hairtalk orange aktivt i färgen när du är så mycket i solen? Många som har Hairtalk är missnöjda med et (inklusive jag). Sen är det väl inte födelsemärken eftersom du inte är född med dom! ;) Snarare pigmentförändringar!

  Malin 2017-08-16 17:03:35
  Svara
 • Du är fin i ditt eget hår Petra!☺

  Mari silverhem 2017-08-16 13:44:42
  Svara
 • Hej!
  hur gör du sötpotatisalladen? :)

  Karro 2017-08-16 12:50:59
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!