Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

If you snooze…

Jumpsuit

Jumpsuit Zara, Skor Rizzo, Väska köpt på marknad. 

Imorse hade jag ett frukostmöte med Freddie på Sturebadet. Tanken var att jag skulle hinna med ett gympass innan, men det gick åt skogen för när klockan ringde 06.30 så lyckades jag istället snooza i en timme. Men nästa gång händer det. Jag vill verkligen börja sova med öppna gardiner. Jag älskar att vakna av att det är ljust i rummet, medan Markus vill ha det kolsvart. Jag tycker att det är så mycket svårare att gå upp när det känns som att det fortfarande är natt. En killkompis har precis köpt en ny väckarklocka som är inbyggd i en kudde som lyser upp på sidorna när det är dags att gå upp. Så smart ju, kanske en sådan jag ska ha, haha.

Nu har jag precis varit på NO18 och väntar på Victoria. Vi ska gå igenom vad vi vill ändra i nya lokalerna och lite praktiska detaljer kring nya kontoret. Tänk att vi får flytta in redan om två veckor.

Grön-Jumpsuit

Jumpsuit
Jumpsuit

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • oh med gud så skönt att vi inte är dom enda som har det problemet. Jag älskar också vakna till solljus medan mannen vill ha det kolsvart.

  anna 2017-08-20 00:52:02 http://annamatkovich.se
  Svara
 • WOW! Vart är örhängena ifrån? ?

  Angelica 2017-08-18 12:12:59
  Svara
 • Hej Petra!
  Jag tycker du verkar vara en super härlig tjej rakt igenom och du bjuder faktiskt rätt ofta på ”true stories”. Efter att själv precis ha raderat Instagram och lovat mig själv att sluta besöka bloggar (efter att jag skrivit detta) så måste jag be dig (och alla andra bloggare) att bli bättre på att visa verkligheten. Jag är idag en mycket orolig mamma (för mig själv och min dotter) och dessa perfekta, super härliga liv som målas upp skadar mer än ni anar. Snälla, ta mer ansvar för alla medsystrars mående där ute och gör rätt!
  Stor kram

  Johanna 2017-08-18 06:29:26
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!