Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

NYTT KONTOR PÅ NO18

No18-Kontor

Jag kan inte hålla mig längre, det bubblar i mig. Vi har precis signat ett nytt kontor på NO18 som är mycket större. Vi har letat efter en större lokal ett bra tag och blev så glada när det blev klart att vi kan stanna på NO18. Jag eller snarare vi älskar nämligen det stället – personalen, lokalerna och loungerna som man får nyttja.

Ni om någon vet ju hur mycket jag älskar stuckaturer, så ni kan ju förstå euforin när vi kom över just den här ytan. Dessutom kommer vi bli ett riktigt kul gäng som sitter under samma tak. Laguppställningen kommer i ett senare inlägg när alla är signade och klara.

Jag och min bästa Snarro ska ha möte om inredningen på fredag.

Kontorshotell NO18
Kontorshotell NO18

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!