Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Djupa samtal, Chevrésallad och Lanseringsmiddag för Antonio Aux på Operakällaren!

Djurgården

I måndags kväll tog jag en långpromenad med Mathilda runt Djurgården. Ibland är det så lätt att man hela tiden hänger i lite större gäng – och då pratar man absolut om allt men kanske inte hamnar i samma djupa dialog. Det var så härligt att bara prata nonstop med henne om livet. Det är så viktigt med sådana samtal, att få gå ner på djupet – på riktigt. Dessutom bjöd Stockholm på en förtrollande kvällssol.

Chevré-Sallad
När jag kom hem slängde jag ihop en chevrésallad med det vi hade i kylen. Jag måste tipsa om den här chevréosten som jag klickade hem på mathem i fredags. Det är nämligen en honungsgetost, gah! Ni förstår ju! Sedan rostade jag lite valnötter och blandade i lite persika. Kanske inte den nyttigaste salladen – men väldigt god.

Jennie-Ellen
Efter jobbet igår hann jag med ett snabbt intervall pass på Sturebadet. Ska posta det intervallpasset, det är riktigt vidrigt. Jag klarade bara halva, haha. Så vidrigt är det. Sedan svidade jag om och cyklade bort till Kungsträdgården för att möta upp Carro.

Caroline-Sandström-
Min mest fashionabla BFF, Caroline. Tänk hur länge vi har hängt ihop! Det är helt sjukt! Våra öden korsades när båda blev anställda på Metro Mode samtidigt hösten 2010. Men den historien ska ni får höra snart i ett digitalt format.


Jag ville ta en lika cool bild som Carro. Men blev inte riktigt lika tuff.

Operakällaren
Titta så fint de hade dukat.

Antonio-Aux
Middag var intim och hade så härlig energi. Antonio Aux har precis lanserat en stor kollektion stylingprodukter som han berättade om under middagen. Så taggad på att testa alla, de doftade helt ljuvligt.

Antonio-Aux-
Mina bordsdamer och Antonio. Jäklar, vad vi pratade barn och graviditeter. Dessutom bestämde vi oss för att starta ett korplag i basket, haha. Vi hann alltså avhandla allt mellan himmel och jord under tre rätter.


Till efterrätt fick jag återigen rabarber. Mums!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
29kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!