Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Bäst i test: Silvershampo!

Fanola shampoo

Okej, jag måste tipsa om världens bästa silvershampoo, Fanola. Jag har testat så många olika – men detta är helt klart det bästa på marknaden just nu. Mitt hår har på senare tid slagit om och blir gult efter bara några tvättar efter jag varit hos Emelie. Jag vill ju ha den där beiga, lyxiga – kalla nyansen på mitt barr. Dock måste jag förvarna er för Fanola verkar sjukt snabbt. Och du bör ha på dig platshandskar när du applicerar produkten för annars blir naglelbanden knallblåa. Du kan ju också blanda ut den i ditt balsam om du vill ha ett mildare resultat.

By Malene Birger
När den här bilden togs hade jag tex råkat ha i färgen lite för länge, haha. Det blev nästan silverfärgat, men det går ur efter några tvättar. Tycker iof att det var en ganska fin nyans det med. Det svåraste är om du som jag har löshår i för det håret är ju så behandlat sedan innan så det drar ju åt sig färgen betydligt mycket snabbare. Så jag brukar dela upp mitt eget hår och låta luggen och de övre partiet (som bara är mitt eget, få sitta i lite längre).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag har också provat massor och måste tipsa om silverschampoot från milk shake. Det är grymt bra!!

  Maria 2017-08-26 14:05:00
  Svara
 • Det är så kul när du gör inlägg om ditt hår, mest för att det är så galet snyggt! Jag har kollat runt hur länge som helst hur du stylar ditt hår så som du har på bilden i detta inlägg men kan inte hitta något. Det skulle vara superkul om du kunde göra ett inlägg om just det!
  Kram

  Siri 2017-08-25 21:53:56
  Svara
 • Ett otroligt bra schampo att få bort det gula med som ger riktigt mycket lyster hittade jag på hästsport butiken. Ett skimmel schampo som heter Cowboy Magic. Jag har lite känslig hårbotten i vanliga fall men det här funkar jättebra

  Lena 2017-08-25 18:10:24
  Svara
 • Jag ger mig in och hoppas på support. Köpte den här produkten för nån vecka sedan med besked från frisören att ”det funkar lika bra för brunetter”, för att få få väck orangea/gula/röda toner i barret. Alltså. NEJ, det stämde ju INTE! Har dammsugit HELA internet om detta och får inga svar. Jag vet att Fanola har för brunetter liknande den som Petra har men alltså den för blondiner skall verka samma (enligt frisören, som är kunnig och uppskattad) Ja ni hör ju. Jag är tokmatt på det här. Och Ja jag har färgat håret svart och grått bara för att bli av med det orangea MEN jag vill ju vara brunett. Hur SVÅRT ska d va? Och JA jag har varit hos frisör och färgat samt slingat i ”kalla toner”- nope. Dont work. Är acceptans för det orangea det enda som kvarstår? HELLP

  Karin 2017-08-25 06:58:26
  Svara
 • Måste testa detta! Har gått igenom så många olika silverschampon, vissa bättre än andra men har inte hittat den perfekta produkten än!

  Hanna 2017-08-24 15:06:59 http://tvattexpertenab.se/
  Svara
 • Fanola no yellow shampoo kan jag själv intyga att är väldigt bra. http://gentlemanen.blogg.se/

  Gentlemanen 2017-08-24 15:04:56 http://gentlemanen.blogg.se/
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!