Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

En blottande intervju!

NO18

De här dagarna har verkligen gått i ett. Det är så galet att allting nytt händer samtidigt. Har så många lösa trådar som jag måste ta tag i idag. Det är en jädrans massa punkter på min to-do-list. Igår när jag hängde över Linns skrivbord såg jag att hon hade en sådan smart lista. Inte en klassisk to-do-list – utan en lista med fem olika spalter:

Today, Tomorrow, This week, Later.

Med post-it lappar under varje flik i prioriteringsordning. Så mycket lättare att få en bra överblick då.

Igår gästade jag Framgångspodden med Alexander Pärlros. Jag var helt svettig efter. Vi pratade i över två timmar om precis allt mellan himmel och jord. Samtalet blev mycket ärligare och personligare än jag egentligen räknat med. Om min resa, om min kärlek till Markus, vad jag lärt mig av min psykolog, hur min baskettränare ville att jag skulle gå ner i vikt inför ett junior landslagsläger och hur det satte sina spår till hur viktigt det är att älska sig själv och sin kropp. Kände mig lite nervös efter intervjun att jag kanske inte borde ha varit mig själv fullt ut. Kanske filtrerat lite iallafall. Men samtidigt är det ju jag – att inte censurera. Japp, ni får helt enkelt lyssna när avsnittet kommer ut och se vad ni tycker.

Idag ska jag peppra er med inlägg! Puss, puss, puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Podden var galet bra! Du är så inspirerande & rolig, så tycker absolut du ska fortsätta att vara dig så fullt ut.
  Tack för ett bra avsnitt. Du har absolut en ny läsare efter denna pod.

  Mvh,
  T

  Tilda 2017-09-01 08:19:39
  Svara
 • Smart system. Vad hade den femte spalten för överskrift?

  Lottta 2017-08-27 07:45:26
  Svara
 • Hej Petra, kavajen du har på dig – är den från din kommande kollektion? Jättefin och i ett mönster som jag letar efter.

  Barbro 2017-08-26 21:57:31
  Svara
 • Längtar tills avsnittet är ute! :D

  Sandra 2017-08-26 11:50:03
  Svara
 • Åh vad kul!!! Ser fram emot att lyssna!

  clara 2017-08-25 13:11:57 http://claratoll.se
  Svara
 • Ser jättemkt fram emot att höra det! Det är läskigt att vara personlig och verkligen sig själv, men vi lyssnare uppskattar det så mycket! Tror man får ännu mer tillbaka när man vågar! <3 bra gjort!

  Anna 2017-08-25 12:15:37
  Svara
 • Åh, vad roligt att du ska vara med i Framgångspodden! Ser fram emot att lyssna, du får säga till när det kommer ut!

  Paula 2017-08-25 11:57:03 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!