Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

I Nöd och Lust.

I-nöd-och-lust-podd
I nöd och lust är inte riktigt tillbaka än. Vi håller på att strukturera om lite. Men jag lovar att skrika till när vi är igång igen. Vi måste ju faktiskt avhandla Linns supersingel sommar. Önskar att ni lyssnare kunde ringa in till programmet så vi fick prata med er live. Det hade ju varit helt magiskt. Vill höra allt om era sommarkatter, galna sommarromanser, sand mellan skinkorna efter hett sommarsex eller hur ni lyckats ta sommarflirten och förvandla till något seriöst.

Nej, nu känner jag att jag måste få en välbehövlig solpaus från jobbet. Tycker jag förtjänar pannkakor och en riktigt god kaffe i eftermiddagssolen innan det är dags att bänka sig framför datorn igen.

I-nöd-och-lust-podd

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Var har ni tagit vägen?! Jag saknar er podd och ER så mycket!! Det är som att inte ha träffat sina nära vänner sedan juli. Ni är bäst, kom tillbaka <3

  Isabelle 2017-09-29 00:37:16
  Svara
 • Heej! Ni är fantastiska, älskar er podd! Hade varit så kul om ni ibland hade mer tydliga kategorier i era poddavsnitt, ex ett avsnitt om vad gör man när man blir dumpad, ett rent singelavsnitt, par-podd, etc etc, alltså avsnitt med tydligare ämnen! puss!!

  Lisa 2017-08-28 16:04:34
  Svara
 • Älskar din klänning!

  Josefine 2017-08-28 10:54:43 http://scandicave.se/
  Svara
 • Vet inte om du har hört det förut men du är så lik Gunilla i hollywood fruar :) fast yngre såklart, skulle kunna tro det var din mamma :)

  hannah 2017-08-28 04:40:23
  Svara
 • Var var var kommer Linns kimono ifrån?! ?

  Delia 2017-08-28 00:58:02
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!