Söndagsjobb!

Leopardkappa

Innehåller annonslänkar:  Klänning Asos/Cmeo Collective (På 50 % rea), Kappa 2ND Day, Skor Jennie Ellen och Väska Proenza Scholuer.

Så här såg fredagsaftonens uniform ut. Det nalkades nämligen kräftskiva på Bockholmen som Mira styrt upp tillsammans med Foodora. Tog massa bilder under aftonen, men de sparar vi till ikväll. Nu har jag precis kollat på den hypade matchen Mcgregor vs Mayweather. En match som blivit håsad i nästan ett år. Blev sjukt impad av svensken Badou Jack som gick en tidigare match – och vann i femte ronden. Haha, jag sitter alltid och luftboxas i sängen när jag kollar på fighter. Markus sitter alltid och skrattar. Jag kan inte sitta still. Samma sak om jag spelar tv-spel då nästan ligger jag i svängarna. Väldigt mycket inlevelse med andra ord.

Nu ska jag stänga av mobilen – och bara fokusera på att få klart mina lämningar till magasinet som ska in imorgon bitti. Blev så glad att solen gick i moln. Känns så mycket lättare att sitta inne och jobba då. Man är så knäpp ibland.


Kappa-Kappa
Leopardkappa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!