Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Rollercoaster of Life


Idag har verkligen varit en omtumlande dag känslomässigt.
 Har precis gått en långpromenad med en av mina bästa kompisar Mathilda i lurarna, så skönt att prata av sig  – samla alla tankar och sedan låta allt rinna ut ur kroppen. Livet är så skört – och det är så ofta man bara tar sin tillvaro för given. Känner en otrolig tacksamhet över livet och alla jag älskar runt omkring. Jag måste bli bättre på att uppskatta det – varje dag. Känner mig som en ny människa nu. Skulle egentligen gått iväg på en middag för Nelly ikväll, men känner verkligen att jag inte orkar och att jag måste ladda batterierna inför den stundande modeveckan som går av stapeln imorgon. Dessutom ligger jag efter med en hel del jobb och räkningar som måste avverkas i afton.

Nej nu ska jag unna mig en riktigt iskall cola light, tvätta av mig sminket och trä på mig de mjukaste kläderna jag har.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • du är så fin så fin!

  frida g svensson 2017-09-18 20:37:22 http://www.fridagsvensson.se
  Svara
 • I wish your blog posts were also in English. I love your style !

  Ozlem 2017-08-31 19:31:21
  Svara
 • Det kan (tyvärr) vara svårt att uppskatta de sakerna man har, tror vi är många som måste bli bättre på det! :)

  Josse 2017-08-30 11:18:59 http://finatander.se/
  Svara
 • Hälsa Lorpan att han har världens bästa Petra och att han aldrig ska lämna henne vart än som händer!
  Stor kram
  Albertina

  Albertina 2017-08-30 00:31:41
  Svara
 • vill du länka till var man kan köpa tröjan? Hittar ingenstans! Verkligen jättefin :)

  Fanni 2017-08-29 21:43:34
  Svara
 • Men älskar tröjan! Vart kommer den från? Denna säsong?
  Kram

  Sarah 2017-08-29 18:57:54
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!