Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Ny snabbare hårrutin!

Inlägget innehåller reklam för OBH Nordica.

OBH-Nordica
De senaste veckorna har jag bytt hårrutin. Jag har nämligen fått testa Björn Axéns Tools nyhet, 3D Stylern. Ni ska veta att det är en himla process att fixa mitt hår, då jag (som ni vet) har ganska mycket löshår i – och det tar ju sin lilla tid att styla och torka. Därav att jag sällan tvättar mitt hår. Absolut max två gånger i veckan. Resterande dagar överkonsumerar jag torrschampo så det står härliga till.

Hela proceduren har faktiskt förkortats sedan jag började med 3D Stylern. För normalt sätt brukar jag föna ut hela barret när det är blött med en rundborste. Om jag inte fönar ut håret brukar jag se ut som en fluffig pudel. Jag har väldigt frissigt hår. Därefter har jag alltid använt mig av en värmerundborste för att böja in topparna.

Björn-Axén OBH-Nordica

Med det här nya stylingverktyget behöver jag bara platta håret och kan böja in topparna direkt – med samma verktyg. Dessutom kan jag, om tiden finns låta barret självtorka och sedan gå lös med tången – och slutresultatet blir desamma.

Björn-Axén

Du kan anpassa värmen i tre olika nivåer för en skonsammare styling av håret. Min lugg sjunger ju på sista versen, så jag är alltid extra varsam och sänker temperaturen när jag stylar den.

3D-Styler-OBH-Nordica

Mjuka lockar – Snabbt.

Jag har alltid lockat håret med locktång, för jag har aldrig lyckats få till skruvarna med en plattång – förrän nu.

För ofta upplever jag att lockarna med locktång blir för ”hårda”. Så jag brukar locka håret och sedan föna ut det igen, för att få det mjuka svallet.

Björn-Axén

Men eftersom 3D Stylern från OBH Nordica är triangulär, så går det inte att misslyckas eller få för skarpa kanter.

Det bästa med verktyget? Sladden är hela 2,8 meter lång, det underlättar så mycket. Svårt att hänga med? I bruksanvisningen finns bilder och steg-för-steg guider för att enkelt förstå hur man kan styla håret med 3D Stylern.

Inlägget innehåller reklam för OBH Nordica.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Gillar inte alla reklaminlägg just för att de bara är reklam och som du gör för att tjäna pengar. Känns inte trovärdiga, tycker du verkligen att den är så bra? Förut skrev du ju om ett annat stylingverkyg som va sååå bra.?

  Sandra 2017-09-02 14:27:23
  Svara
 • Fönar du håret innnan du använder tången eller menar du att den kan användas på blött hår? ?

  Stina 2017-09-01 13:33:35
  Svara
 • Måste bara säga att jag älskade avsnittet när du gästade Framgångspodden, så öppen och härlig. Inget att vara nervös över!!

  Anna 2017-09-01 09:28:07
  Svara
 • Måste bara säga att jag älskade avsnittet när du gästade Framgångspodden!!!!!!

  Anna 2017-09-01 09:27:14
  Svara
 • Jättefint resultat. Tack också för att du uppdaterar din blogg så ofta som du gör. Jag var inne igår kväll och blev jätteglad att se ett nytt inlägg redan nu på morgonen.

  Jonna Bergkvist 2017-09-01 09:22:57
  Svara
 • Åh tack för tipset! En fråga, var är den underbara rosa toppen ifrån?

  Kram!

  Fredrika Nilsson 2017-09-01 06:57:26
  Svara
 • Ditt hår är helt magiskt!

  Josefine 2017-09-01 06:40:47 http://markplus.se/
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!