Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Träna tillsammans med mig och Forni!

I det här inlägget förekommer reklam för Ellos.

Yoga 1

Jag älskar att utmana mig själv. Tänja gränserna för vad jag tror att jag orkar med – framförallt när det kommer till träning.

Jag har insett att för just mig är nyckeln till framgång – variation. Jag tror att kroppen behöver ständig utmaning för att den ska utvecklas. Därför gillar jag att blanda allt från kampsport, cirkelfys, spinning i kombination till mer lugna träningsformer som yoga eller promenader.

En annan viktig morot och sporre för mig är träningskläder. När motivationen tryter och uppförsbacken till gymmet känns lite extra lång då brukar jag alltid unna mig något nytt som tänder glöden. Det kanske låter ytligt – men jag tycker verkligen att det blir lite att gå till gymmet eller ge sig ut i löpspåret. Jag har faktiskt aldrig shoppat Ellos Sport egna kollektion tidigare – men de har så mycket snyggt. Framförallt har de så bra passform och smickrande siluetter. Min favorit är utan tvekan den leopardmönstrade vindjackan som jag har på mig i videon. Dock har de inte bara sitt egna märke utan flera olika externa märken under sitt tak allt från Adidas till Casall.

Men det bästa jag vet är nog egentligen att tävla och chocka kroppen. Därför bjöd jag tillsammans med Ellos Sport in min BFF Michaela Forni till ett svettigt hinderbanapass där vi fick testa och tänja våra gränser. Medan Forni tog med mig på ett yogapass med havet som kuliss och de skvalpande vågorna som soundtrack . Missa inte hennes bästa tips för hur du minskar stress och lugnar tankarna.

Missa inte filmen när jag lurar ut Forni i en hinderbana.

Vill ni se när Forni försöker få ner mig i varv? Då ska kolla på vår yogafilm!

 

Ellos Sport
Vill ni klicka hem min outfit? 

Tights Adidas, Skor Adidas, Linne Ellos Sport och Vindjacka Ellos Sport. 

http://petra.metromode.se/wp-admin/user-new.php

Vill ni klicka hem Fornis? 

Tights Ellos Sport, Träningstopp Ellos Sport, Löparskor Adidas, Träningsväska Adidas.

I det här inlägget förekommer reklam för Ellos. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind