Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Hemma hos Hanna MW.

Hanna-MW
Idag gick jag upp i ottan och satte mig på ett plan till Göteborg för att hälsa på hos superpinglan Hanna MW. Hanna har precis börjat blogga på Styleby, missa inte Hannas nya blogg – klick. Jag och Alice gästade nämligen hennes färgsprakande lägenhet för Metro Modes räkning. Resultatet kommer ni faktiskt kunna se redan om bara några veckor i tidningen.

Ni har väl inte missat att ni kan prenumera på Metro Mode magasinet helt gratis? Rätt ner i brevlådan!

Så bra deal – klicka här för att signa upp er! 

Svenskt-Tenn-Rosa-Vas
Vill inte visa för mycket, men jag kan iallafall säga att hennes lya är lika färgglad som hennes garderob. Man blir verkligen så glad av alla kulörer. Blev så inspirerad. Jag vill bara rensa ur min garderob på alla enfärgade plagg och förvandlas till en livslevande regnbåge.

Rosa Chanel
Hade så gärna velat smuggla med mig den här hem godbiten från Chanel hem. Hanna har fyndat den på Vestiaire Collective.

Hanna-MW
Jag och Hanna är väldigt lika, haha. Vi bemästrar nämligen förmågan att stöka ner ett rum på mindre än en bråkdelssekund. Jag kallar det: ”Kreativt kaos”.

Hanna-MW
Ska bli så kul att få visa er jobbet. Tidningen dimper ner i brevlådan den 25:e september! Ni kan såklart läsa magasinet digitalt också.

Hanna-MW-Styleby
Tack för idag <3 Nu sitter jag på Grand Hotell i Borås med datorn i knäet. Jag passade på att slå två flugor i en smäll, så imorgon väntar en heldag tillsammans med Nelly.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej!! Var är den lila kappan ifrån?! Underbar!

  Ellen 2017-09-05 18:28:12
  Svara
 • Så himla fint! Vet du vad det är för färgkoder?

  Emelie 2017-09-05 08:15:13
  Svara
 • Nu har jag försökt signa upp mig för att få tidningen så himla många gånger. Ingen tidning kommer, men nu får jag meddelandet att min mejladress redan är registrerad. Hur får man tidningen? (Bor i Stockholm och mitt postnummer står med på listan dit ni levererar)

  Hanna 2017-09-04 23:05:27
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!