Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Modevecka, Obekväma Kläder och Sagoklänningar!

I förra veckan var ju modeveckan i full gång. Då började jag dagen med att möta upp det här festliga gänget. Jag kände verkligen att jag hade slängt på mig något som jag inte alls trivdes i. Som inte alls är jag. Den siluetten på byxor är så fin på andra, men klär inte alls min kropp. Och det var så tighta så jag knappt fick någon luft, haha. Helt klart ett sämre klädval. Det blir så fel ibland när man inte känner sig bekväm.

Vi bänkade oss och jag ägnade några sekunder åt att stirra rakt upp på det här konstverket. Pampigare och maffigare än så här blir det inte.


Efter visningen smet vi bort till Nobis där H&M hade abonnerat deras suite under hela modeveckan. De höll öppet hus mellan visningarna. Man fick beställa roomservice, unna sig ett glas bubbel, få sminket piffat, låna en rolig outfit och såklart snacka skit. Mycket trevligare än så blir det nog inte. Mycket bra intiativ.


Jag fick en liten touch up av mitt smink av duktiga Jeanette som jag känner sedan många år tillbaka. Jag minns en gång när vi hamnade på en efterfest med Hoffmaestro på Siesta festivalen på ett vandrahem ute i skogen och hade skogsfest. Haha, bara en sådan sak. Bra på fest och bra på smink.


Sedan fick jag den här fina bilden <3 Man fick nämligen välja ut en outfit som man sedan kunde ha på visningarna. Så man hängde upp sina plagg bakom sin bild. Förbannat lyxigt. Tack bästa H&M.


Helvete, vad vacker hon är, Lisa. Är helt besatt av hennes nya svall. Jag önskar att jag passade i lugg, då hade jag tagit med mig en bild på henne till Emelie och bett henne kapa barret framtill.Jag hade faktiskt med mig ett ombyte så jag bestämde mig helt enkelt för att byta om. Det kändes mycket bättre.


Tycker blommorna på hösten är de absolut finaste.

Har fingrat på den här godbiten i flera år men aldrig slagit till. Det kanske är dags? Vore fin att ha i vårt sovrum!


Efter vårt mysiga häng på H&M var det dags att bege sig tillbaka till Grand Hotell för att se Dagmars visning.


Gillade verkligen den här fransade klänningen som kommer till våren.


Därefter höll Ida Sjöstedt en liten intim visning med ett axplock av hennes kommande kollektion. Som vanligt var klänningarna som en bal på slottet. Denna ovan var min favorit av alla plagg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Petra, Varifrån är dom vita byxorna? Så snygga ju!

  Malin 2017-09-12 19:30:54
  Svara
 • Varifrån är dom vita byxorna? Så snygga ju!

  Malin 2017-09-12 19:30:37
  Svara
 • Tyckte du passade svinbra i de vita byxorna!

  Amanda 2017-09-09 16:02:34
  Svara
 • Men va? Du var ju pangsnygg i den första outfiten??!!! De byxorna satt som en smäck på dig!

  Maria 2017-09-09 02:20:08
  Svara
 • Petra!! Hjälp!! Vad skjutton ska man ha för tv-bänk? Exakt ALL mediaförvaring är astråkig och inte särskilt dekorativ. Tips är varmt välkomna <3

  Estelle 2017-09-08 15:41:14
  Svara
 • Jag tycker tvärtemot hyllningskören att du gjorde rätt som bytte outfit. Den vita byxan var inte helt klädsam.

  Annika 2017-09-08 14:10:34
  Svara
 • Alltså dina ben ser 10 meter långa ut! ? Du ser verkligen helt amazing ut i byxan. Var bara tvungen att säga det. Våga inte gå runt och må dåligt i den för du såg helt fantastisk ut!

  T 2017-09-08 13:25:39
  Svara
 • Alltså dina ben ser 10 meter långa ut! ?

  T 2017-09-08 13:24:04
  Svara
 • Tycker du ser pangsnygg ut i den byxan! Alltså verkligen perfekt på din kropp! Vad exakt är det du anser ser dåligt ut!? Jag kan inte e se det? Jag har ett par liknande som jag kände mig hyfsat snygg i (bättre än annars iaf, haha), tills jag såg bilden på dig i dem för jäklar vad du rockar dem snyggt! Ser ut som kusinen från landet i jämförelse.

  T 2017-09-08 13:22:30
  Svara
 • Hej Petra, nyfiken på om du valt vem som ska designa din brudklänning? Är sjukt nyfiken på vad du ska hitta på. Du har ju så galet snygg stil!!!

  Sofia 2017-09-08 13:18:47
  Svara
 • Hej Petra, nyfiken på om du valt vem som ska designa din brudklänning? Är sjukt nyfiken på vad du ska hitta på. Du har ju så galet snygg stil!!!

  Sofia 2017-09-08 13:18:24
  Svara
 • Hej, undrar vart din kompis har köpt den drömmiga gröna kjolen :)!
  Ha en mega helg & tack på förhand

  -f

  f 2017-09-08 12:17:27
  Svara
 • De vita byxorna var så fina!!!

  Josefine 2017-09-08 09:34:08 http://www.sotningstjanstsverige.se/
  Svara
 • Älskar den lilla korgväskan du bär till den obekväma outfiten, supersöt!!

  My 2017-09-07 23:13:08 http://nouw.com/mymag
  Svara
 • Var kommer de vita obekväma byxorna från? ???

  Amelia 2017-09-07 21:37:38
  Svara
 • Var kommer de vita obekväma byxorna från?

  Amelia 2017-09-07 21:37:17
  Svara
 • Vart kommer bordslampan ifrån? Tack på förhand :)

  Emma 2017-09-07 19:58:19
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind