Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Borta bra… Men hemma bäst!

Malmskillnadsgatan-60

Jag nästan skrek rakt in i skärmen när den här lägenheten kom upp på Hemnet. Så jag var faktiskt på visningen för den igår. Vi hade redan flyttat in mentalt. Ironiskt nog låg den på samma adress som min förra lägenhet. Jag knarkar nämligen Hemnet och är inne varannan dag, minst. Dock fick jag ingen känsla när jag klev innanför dörrkarmen. Den var inte alls bra planerad och kändes nästan mindre än vår trots att den var hela 120 kvm. Våran är 87 kvm. Den skulle behöva ganska mycket kärlek och flytt av väggar för att skapa större ytor och rum. Det spelutrymmet fanns verkligen inte i vår budget. Jag kände mig nästan lättad när jag gick ut genom dörren, men fick också dåligt samvete. Det kändes nästan som att jag varit otrogen mot vårt hem.

Petra Tungården Vardagsrum
Var så skönt att komma hem efter visningen, kände mig lite extra nöjd över vårt hem hela kvällen igår, haha. Det är så stora sociala ytor – och det kommer nog bli svårt att hitta en lägenhet som har de förutsättningarna och som känns så luftig.

Imorse bestämde jag mig för att flytta dagbädden, den blir för stor i vårt rum – och för mörk. Ångrar så mycket att jag inte beställde den i beige från danska Handvärk (titta vad fin den är). Så just nu får vår nya ögonsten Utrecht som står i sovrummet ta den platsen tills vidare. Jag klickade dessutom hem en ny lampa som jag trånat efter ett bra tag från Mantis. Kände att jag var skyldig vårt hem lite extra kärlek efter sveket.

Har också bestämt mig för att sälja Tom Dixon borden tror jag. De passar sjukt bra in i rummet rent färgmässigt, men har haft de i så många år så är sugen på något nytt.

Petra-Tungården-Vardagsrum-980x1470-2
Har beställt den vägghängda från Mantis i samma utförande. Gah, måste verkligen hitta något att hänga på väggen. Hittar ingen konst vi gillar – eller okej största dilemmat är nog att vi inte har råd med det vi vill ha. Ska be min lillasyster Lollo måla en tavla istället tror jag.

Petra-Tungården-Kakelugn
Vill ha något mjukare, som smälter in bättre.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Okej, jag är sist på bollen, om du mot förmodan inte redan sålt iväg borden kan du alltid skicka mail! <3 Puss

  Mimmie 2017-09-19 14:20:02 http://nouw.com/tandlakarvillan
  Svara
 • Om inte borde har sålts än är jag också väldigt intresserad :)

  Filippa 2017-09-18 22:45:57
  Svara
 • Hej! Tipsade om en på instagram med. Mem denna sida har stora målningar på canvas som skickas relativt prisvärt (som man dock får spänna upp själv). https://www.czartdesign.com. På NK har Layered två på väggen i deras showroom.

  Leila Ekman Roos 2017-09-12 22:06:36 http://nouw.com/tusenfr%C3%A5gor
  Svara
 • Åh, de magiska borden!! Köper gärna så maila mig också när du har ett förslag på pris :) Xx H

  Mini 2017-09-12 16:23:43
  Svara
 • Hej

  Jag är intresserad av att köpa Tom Dixon borden. Mejla gärna när du vet :)

  Melad 2017-09-12 15:16:08
  Svara
 • Ja, ert hem är ju så fantastiskt snyggt!!

  Cornelia Granslätt 2017-09-12 14:20:56 http://www.devote.se/corneliagranslatt
  Svara
 • Hej fina!! Älskar din lägis och hade gäääärna köpt borden. Maila mig också är du snäll när du har ett pris (såg ditt svar på de andras kommentar). Jagat dessa bord sen jag såg de i din förra lägenhet :((på bild alltså haha)

  Amalia 2017-09-12 12:54:31
  Svara
 • Hej fina!! Älskar din lägis och hade gäääärna köpt borden. Maila mig också är du snäll när du har ett pris (såg ditt svar på de andras kommentar). Jagat dessa bord sen jag såg de i din förra lägenhet😥😥😥(på bild alltså haha)

  Amalia 2017-09-12 12:53:50
  Svara
 • Ni har det ju såååå fint hemma! Jag älskar kakelugnen! :)

  Johanna 2017-09-11 21:36:40 http://nouw.com/johannashouse
  Svara
 • Jag tror två nätta fåtöljer hade passat mycket bättre än en dagbädd, det känns luftigare och mysigare än en ”bänk” att sitta på ? nu är din dagbädd fantastiskt fin men tror som sagt två fåtöljer hade gjort sig väldigt bra där!

  Jennifer 2017-09-11 14:18:20
  Svara
 • Läser dig i stort sett varje dag men är dålig på att kommentera. Gillar din blogg skarpt och det beror främst på dina underbara inrednings- och modetips.

  Du har en säker och stilren smak och är ändå befriande oegofixerad.

  Att du inte ältar privata problem eller för den delen privata lyckosamma kast är att sticka ut lite i dagens ”vräk ut allt men med yta” bloggare. Du ÄR yta och du ÄGER den nischen i bloggvärlden. Du utger dig inte heller för att vara något annat och när man går in på din sida är det precis inspiration man vill ha och det levererar du.

  Ellin 2017-09-11 14:15:19
  Svara
 • Är superintresserad av borden om du ska sälja! Maila gärna prisuppgift osv, bor i sthlm?

  Alexa 2017-09-11 13:23:09
  Svara
 • Hej! Om du ska sälja dina bord är jag jätteintresserad. Vart har du tänkt sälja dem?
  Mvh
  Anna

  Anna 2017-09-11 12:47:38
  Svara
 • Älskar fägen på eldstaden/spisen!

  Josefine 2017-09-11 12:38:48 https://varmepumpshopen.se/
  Svara
 • Åh jag är också intresserad om du ska sälja borden, har samma väggfärg i mitt vardagsrum och dom passar ju så bra till den!

  Amanda Igglund 2017-09-11 12:34:43
  Svara
 • Hur mycket säljer du borden för? Är intresserad! :)

  M 2017-09-11 12:25:57
  Svara
 • Hej! Hur mycket vill du ha för dina Tom Dion bord? :)

  Johanna 2017-09-11 12:23:09
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand