Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Att lära sig älska ensamheten.

Leopardklänning

Jag har så mycket bilder kvar från semestern som jag inte publicerat. Hur sugen blir man på varmare bredgrader när det är så grått? 

Halsen är fortfarande tjock, ögonen glansiga och jag låter fortfarande som en gås. Men bihålorna känns iallafall lite bättre. Måste ta mig ner till kontoret idag en snabbis och avverka två möten.

Idag kommer äntligen Markus hem. Han har varit bortrest hela helgen med jobbet. Bara för några år sedan så avskydde jag att vara ensam. Jag nästan klättrade på väggarna. Tror inte jag var trygg med mitt eget sällskap. Jag undrade antagligen vad alla andra gjorde, tror inte jag kunde slappna av. Idag tycker jag om att vara själv – och kan längta till kvällar när jag ska få vara helt solo. Jag tror det är otroligt viktigt att kunna umgås med sig själv. Att få landa i sina egna tankar, bara mysa runt i lägenheten och pilla och piffa. Bara vara. Idag kan jag ibland föredra att vara själv vissa kvällar och medvetet välja bort sociala tillställningar – det skulle aldrig hänt för några år sedan.

Men två nätter räcker gott och väl, nu är Lorpan mer än välkommen hem. Att sova utan Markus är inte lika mysigt som att få någon timme på kvällen själv. Kan ni fatta att vi snart varit tillsammans i tre år. Helt galet. Ibland går tiden så snabbt.

Leopardklänning

Leopardklänning
Leopardklänning
Leopardklänning

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hallå!
  Var är den underbara klänningen ifrån?

  susanne 2017-09-15 16:43:10
  Svara
 • Vart kommer klänningen ifrån?

  Kajsa 2017-09-12 12:22:42
  Svara
 • tiden går snabbt när man har roligt brukar man ju säga :)
  Här har vi hällt ihop i 8år :O
  Har ingen aning om var de åren tog vägen!

  Åh va skönt de är med semester, vi åker till spanien på lördag, ska vliii sååå skönt.

  My yalcin 2017-09-11 09:29:47 http://nouw.com/frumylo
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind