Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Bästa kommunikationen i stan!

Bike-ID

Idag har jag bara flängt från möte till möte – hela dagen. Vad skulle jag göra utan min cykel? Bästa sättet att ta sig genom stadstrafiken snabbt. Måste bli bättre på att pussla ihop mina dagar. Haft två maraton mötesdagar i rad nu – och då känns det som att man får noll gjort även om man uträttar mycket. Dessutom väntar mailen på en som en tickande bomb på kvällen. Och bloggen blir lidande.

Imorgon skulle jag egentligen haft inspelning hela dagen som jag lyckades pussla om till nästa vecka på grund av mina angry birds ögonbryn. Tar ju drygt en vecka innan de är rimliga. Så imorgon ska jag verkligen bänka mig framför datorn hemma – precis hela dagen. Och på kvällen ska jag rensa ut hela min garderob för på söndag ska jag ha Bloppis med ett härligt gäng tjejer 12.00 – 15.00. Mer info kommer ikväll eller imorgon!

Nu måste jag hoppa in i badrummet och pudra näsan för ikväll ska Emilia de Poret hosta en middag på NK. Dock hade jag velat dra en påse över huvudet i afton. Kommer inte hinna tvätta håret och har redan försökt rädda misären med torrschampo med gick åt helvete och mina ögonbryn är som sagt ett kapitel för sig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vart kommer trenchcoaten ifrån?

    Elenor 2017-09-17 02:51:40
    Svara
  • Shoppat på Hermès? Vad med brynen, blev nåt gal?

    Annika 2017-09-14 11:10:55
    Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind