Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Jag har klippt av mig håret!

Frisyr-Petra-Tungårdne

Jag har precis kapat av håret eller okej Emelie har kapat av det! Det här var inspirationen, det blev inte riktigt så kort, men nästan. Jag var så sugen på en ny look – och så trött på att fixa mitt hår hela tiden. Självklart kommer jag behöva styla det nu med, men det kommer förhoppningsvis gå snabbare och vara mer lätthanterligt. Markus kommer få en chock för han visste inte om det, haha. Jag tror att jag kommer att trivas i det, kanske till och med att jag kapar ännu lite till. Jag måste alltid gå in frisyren i några dagar innan jag vet vad jag tycker. Styla barret på mitt sätt, se hur det faller och hur det ser ut efter några tvättar.

Jag lovar att posta en bild på resultatet senare idag <3

Ikväll håller jag i ett litet event för Magnum på Lydmar. Imorgon ska jag göra en makeover på vårt sovrum för Hemtex och sedan har jag en plåtning. Därefter måste jag packa för på torsdag morgon bär det av till Marrakesh.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Wow. Vad spännande att få se ditt nya jag. 💕

  Semmelmamman 2017-09-20 08:29:08 http://www.semmelmamman.se
  Svara
 • Spännande✨

  Semmelmamman 2017-09-20 08:28:24 http://www.semmelmamman.se
  Svara
 • Men jaa, äntligen;) Är så trött på alla extensionhår och är helt säker på att du ser smashing ut i en liknande frisyr som bilden!

  Lan 2017-09-19 20:43:05
  Svara
 • Spännande. Ser fram emot bilder…..

  Lena 2017-09-19 15:25:18
  Svara
 • Så sugen på att göra samma sak så behöver inspirationsbilder! Kramar

  Ida 2017-09-19 14:53:41 http://www.idior.se
  Svara
 • Vill se en bild nu!!! Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

  sofia 2017-09-19 14:40:07 https://sofiacm.com/
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind