Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Inredningsfavoriter!

 

Hemtex-Tekanna
Tekanna + Kopp – Hemtex. Slut online, men finns i butik. 

För några dagar sedan stylade jag om mitt sovrum för Hemtex. Filmen kommer om bara någon dag, men redan nu kan ni shoppa mina utvalda favoriter som är uppmärkta med: ”Petra Tungården Älskar” – både online och i butik.

Just nu är Hemtex fyllt till bredden med mysiga textiler för höstens hemmakvällar och massa trendiga inredningsdetaljer både från deras eget märke men också externa varumärken. Jag hade faktiskt inte koll på att de hade så mycket dekor och möbler i sitt sortiment. Jag har mest shoppat påslakan och handdukar därifrån – men jag blev verkligen positivt överraskad. Jag älskar den här teservisen som finns inne just nu.

Broste Copenhagen
Kruka Broste Copenhagen.

Jag faller alltid för Broste Copenhagens keramikskapelser. Den här vasen var inget undantag. Dock var min spökväxt lite för liten för krukan, får lägga beslag på en större. Det bästa med spökväxter är de är lika fina döda som levande, haha.Perfekt för mina icke befintliga gröna fingrar.

Kuddar-Hemtex
Prydnadskudde (Finns i butik), Linnekudde och Kudde med blåa kanter. 

Ni måste spana in Hemtex prydnadskuddar. De här i senapsgult blir verkligen pricken över i:et i ett rum. Sedan har de ett riktigt snyggt påslakanset, Hotel Selection i vitt som finns med både blåa och beiga kanter som känns så lyxigt. Jag valde att bädda med det här lyxiga bäddsetet i linne. Tycker linnetyg är så svalt och skönt att sova i. Dessutom är det nästan snyggast när det är lite skrynkligt – perfekt.

Ni hittar alla mina utvalda favoriter här! Klick! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Petra Tungårdens webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind