Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Glassfest & Trolleri

Magnum Pints

I förra veckan hade jag ett lanseringsevent tillsammans med Magnum för deras nya glass, Magnus Pints. Glasserna smakar precis som en Magnum ska smaka, men istället för på pinne köper du din favorit i burk. Eller jag skulle faktiskt vilja säga att du får ännu mer choklad som omfamnar vaniljglassen.


Jag hade bjudit in 12 tjusiga donnor till en av sviterna på Lydmar som Magnum hade förgyllt och dekorerat till tänderna. Jag blev verkligen varm i hjärtat när jag såg hur mycket tid och energi de hade lagt ner på att göra små stilleben i hela rummet.

Magnum Pints
Jag väljer alltid Magnum Almond, det är min vinnare.

Lydmar

På riktigt wow! Vet inte hur länge de pysslat och pillat. Kan inte ni alltid komma hem till mig innan jag ställer till med kalas?

Laktos
Eftersom jag själv är känslig mot laktos, hade jag gjort en liten partyskål till mina likasinnade.

Lydmar Hotell

Lydmar
Jag blev helt hänförd av Lydmars svit, 302. De hade precis inrett om den. Färgpaletten de valt skriker höstmys. De rostiga tonerna tillsammans med den eklektiska inredningen fick mig på fall direkt. För att inte tala om stuckaturerna som gjorde mig lätt knäsvag. Ett rum i min smak med andra ord.

Chokladfontän

Kvällen gick i chokladens tecken. Chokladfontänen gick varm och fick smaka på både jordgubbar, maränger och fingrar. Så rolig idé till hemmamiddagen, att placera ut en fontän mitt på bordet med roliga tillbehör.Det är så häftigt hur fina vänner jag fått genom ens jobb och bloggen. Jossan är verkligen en av dem. Hon är så varm, öppen, positiv och så jävla rak på sak – hon tar aldrig någon skit. Tycker så mycket om henne. Hade verkligen kvalitétstid med henne i Marrakesh.

Dasha
Och bästa Dashi <3

Andrea Hegard
Andrea är också en nyfunnen vän som är så förbannat härlig! Hon är med i vår Kampsportslabbet träningsgrupp!

Magnum Pints

Sedan lurade jag in hela gänget in i badrummet för att demonstrera nya glassen.

Magnum
Min favorit? Magnum Almond!

Magnum Pints
”Press to crack” – står det på förpackningen. And so we did. Ett litet tips är att låta glassen stå framme i tio minuter så den blir riktigt krämig inuti. Då får du lättast till ett exemplariskt knäck.

Brynolf och Ljung

Sedan gjorde kvällens höjdpunkt entré (efter glassen och chokladfontänen), Brynolf och Ljung. De har faktiskt trollat för mig en gång tidigare i deras program för TV4. Men jag måste säga att de var ännu bättre på eventet. Alla blev totalt förda bakom ljuset. Ingen kunde greppa hur det gick till.


Vi var så redo.


Joanna var först ut att bli grundlurad. Tycker det är så häftigt hur man lyckas manipulera någon på det sättet.


Tänk att vara tillsammans med någon av de här snubbarna? LIVSFARLIGT! Man skulle inte ha en chans, haha.


Sedan var det Dashas tur.


Jag vet inte hur det gick till men Brynolf löste en rubikskub inom loppet var 3 sekunder. Jag synade verkligen kuben i sömmarna, det var inget fusk där inte. Och memorerade en annan kub och gjorde den andra identisk med stängda ögon på några sekunder.

Margaux
Margaux skulle tänka på ett minne, en plats eller någon närstående och sedan måla det (!) Ljung skulle lista ut vad hon målat med några frågor och måla en liknande bild. Ja… ni ser hur det gick…

Vilken pangtisdag <3 Tack Magnum för en grym kväll! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Petra!
  Måste bara säga att jag älskar din blogg och har följt dig under en lång tid och tycker verkligen du är en inspirationskälla!
  En fråga, vart köper du dina tavlor? Eller har sy något tips på vart man kan hitta fräcka tavlor/posters??
  Kram!

  Wictoria 2017-09-27 08:22:48
  Svara
 • Alltså det är samma personer, om och om och om och OM igen! Herregud! Det blir så himla tråkigt. Det här är inte reklam, det här är du och dina vänner som har en jävla tjejmiddag. Vad är syftet? Funkar verkligen det här? Jag blir inte sugen på att köpa glass, men jag blir helt förvånad över att det är så här jobbigt. Ska fan börja ringa dina samarbetspartners och ifrågasätta vilka kanaler de väljer för att marknadsföra. De når ju bara ut till EN ENDA MÅLGRUPP – du och dina tjejer. Sånt slöseri!

  Anna 2017-09-26 13:05:59
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Håller med. Förstår faktiskt inte heller vad företagen får ut av detta. Samma människor som äter gratis flera gånger i veckan.

   Sumo 2017-09-26 20:05:27
   Svara
 • Så gott!

  Josefine 2017-09-26 12:53:38 https://varmepumpshopen.se/
  Svara
 • Förtydligar vad jag menar. Ta en titt på detta Magnum-event. Det är du och dina 10 bästisar som äter glass i en svit. Så ser alla dessa event ut. På inget sätt lockar detta mig till att köpa glassen och det är väl ändå meningen med att vara en influencer? Eller har jag missförstått det hela?

  Annika 2017-09-26 11:07:24
  Svara
 • Frågor återigen (som massa gjort) – vad händer med podden? Vi älskar ju den men tycker det är så sjukt oproffsigt och inte svara på dessa frågor, och att låta oss lyssnare/följare bara anta att det runnit ut i sanden eller..? Kan man inte bara vara ärlig. Tycker om dig så mkt Petra men tycker din blogg senste året förfallit rätt rejält och att din härliga personlighet inte kommer fram här då det mest är samarbeten (Magnum, seriöst?) o mode. Podden var ett sätt att hålla kvar en för där fick man en del av ditt härliga jag, och P bloggen som sagt ignorerar du bara allas frågor. Så trist.

  Ha det bra ?

  Tova 2017-09-26 10:37:52
  Svara
 • Frågor återigen (som massa gjort) – vad händer med podden? Vi älskar ju den men tycker det är så sjukt oproffsigt och inte svara på dessa frågor, och att låta oss lyssnare/följare bara anta att det runnit ut i sanden eller..? Kan man inte bara vara ärlig. Tycker om dig så mkt Petra men tycker din blogg senste året förfallit rätt rejält och att din härliga personlighet inte kommer fram här då det mest är samarbeten (Magnum, seriöst?) o mode. Podden var ett sätt att hålla kvar en för där fick man en del av ditt härliga jag, och P bloggen som sagt ignorerar du bara allas frågor. Så trist.

  Ha det bra ?

  Tove 2017-09-26 10:37:34
  Svara
 • Stockholm är verkligen litet. På exakt alla event som dyker upp i allas bloggar är det samma gäster om och om igen. Även om jag gillar allihopa så skulle det vara roligare om ”di vanliga dödliga” fick ta del av alla dessa evenemang någon gång istället.

  Annika 2017-09-26 10:29:34
  Svara
 • GULLIS!!! <3 Detsamma! Puss

  josefindahlberg 2017-09-25 20:59:33
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!