Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Årets Bästa Klipp!

Shopbop Dress
Innehåller annonslänkar: Klänning Shopbop, Örhängen Na-kd, Skor Balenciaga. 

Jag måste säga att jag är så galet nöjd med min nya frisyr. Min kompis tillika säljchef sa att jag såg mer fierce ut, haha. Känner mig lite tuffare, men också lite mesigare vissa dagar. Ibland tycker jag att jag ser ut som en riktig tantilura. Tycker nya barret är finast när det är lite lockat och busigt, annars blir det för tamt. Dock har jag inte riktigt haft tiden att styra upp svallet de senaste dagarna.

Ville bara kika in och säga hej en snabbis mellan jobbhetsen – väldigt mycket samarbeten, events och möten den här veckan – allt på en och samma gång. ALLT HÄNDER SAMTIDIGT. Och nästa vecka är superlugn. Det är väl typiskt.

Jag har kommit på att jag ska göra en drömplan. Då tänker ni säkert tusan vad cheesy. Men liksom en karta eller kanske snarare tydliga riktlinjer över vad jag verkligen vill göra. Det är så lätt att hamna på villovägar och gå vilse om man inte har en karta att följa. Nästa vecka åker jag till Palma tillsammans med Ellos för att plåta en kampanj med några andra härliga bloggare. Så då ska jag börja fila på min livslista.

Vad är er dröm? Hur gör ni för att prioritera rätt och för att inte gå vilse?

Shopbop Dress
Shopbop Dress
Shopbop Dress
Klänning Blommor

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Petra!
  Verkligen jätte fint hår
  MEN det jag och säkert många andra undrar är vart de fantastiska kuddarna på bilden är köpta/märke?!
  Tack för en kanon blogg!

  Emma 2017-09-29 15:01:57
  Svara
 • Jätte fint hår fick du!!:D
  Lit det några flera avsnitt av i nöd och lust??

  Emma 2017-09-29 13:38:35 http://nouw.com/emmaeeb
  Svara
 • Det blev verkligen supersnyggt! :) Och klänningen är sååå fin! :)

  Johanna 2017-09-29 10:57:11 http://nouw.com/johannashouse
  Svara
 • Med rätta, frippan är smashing på dig!

  LN 2017-09-28 23:12:45
  Svara
 • Wow, så snygg! Hela du och skorna är ju bara hur läckra som helst. Kram Annika

  Annika 2017-09-28 20:17:09 http://jeansfashion.se
  Svara
 • Jag verkligen Älskar mattan! Vart kommer den ifrån? :)

  Stina 2017-09-28 18:14:47
  Svara
 • Du är så snygg i detta! Klippte liknande frisyr igår och vill också få till lockar likt dina på bilden. Vad använder du för locktång/annat verktyg?

  Malin 2017-09-28 17:39:54
  Svara
 • Min livsplan på ett personligt plan är att aldrig sluta utvecklas och bli en bättre medmänniska. Jag hoppas att få leva ihop med min sambo och ha ett fantastiskt liv ihop med varandra och förhoppningsvis bilda en familj.

  Jag studerar ekonomi och mode på högskola nu och hoppas på att arbeta med produktion och hållbarhetsfrågor för ett stort modeföretag. Gärna ett skandinavist märke som ligger mig nära hjärtat som exempelvis Filippa K.

  Tycker att du är klok som vill sätta upp mål i livet. Dock tycker jag att du ska titta på ditt liv och vara stolt över allt du redan åstadkommit!

  Mikaela 2017-09-28 15:28:41
  Svara
 • Så snygg klänning!

  Josefine 2017-09-28 13:31:20 https://varmepumpeshopen.no/
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind