Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Slut som artist!

Page-Petra-Tungården
Jävlar, vilken vecka hörni. Har legat med femmans växel i konstant. Kände först nu när jag slappnade av hur trött jag egentligen är. Idag har jag som sagt stått ute i Ellos butik i Mall of Scandinavia och minglat loss. Så kul att få ge inredningstips och träffa flera av er. Fan, vad charmiga ni är hela högen. Så glad att ni kommer fram.

Nu ska jag försöka ta mig i kragen och vakna till liv. Jag, Markus, Sara och Danijel ska nämligen få premiär prova en ny asian fusion resturang ikväll. Jag önskar att jag lyckades få till mitt barr som bilden ovan. Det är svårt att få till det, blir lätt för perfekt och gulligt. Måste nog ta ut lite extensions baktill, tycker nästan det blir för tjockt. Har nämligen fortfarande extensions i för att få till tjockleken.

Vad ska ni göra i afton?

Petra-Tungården-Frisyr
Ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll. Gillade verkligen den här looken som jag hade på mig i Marrakesh. Men kanske inte riktigt väder för det, haha.

Sara-Biderman
Petra-Tungården-Page

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åhh, ditt fina halsband. Vart är det från? :)

    Lina 2017-10-02 01:17:39
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind