Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Få ny träningsinspiration!

Petra-Tungården Refunder
Tigths + Topp Stella McCartney.

Gud, vad jag önskar att jag kände mig lika fridfull som på bilden. Lugna, djupa andetag genom näsan. Ni vet när man känner hur ens andetag fyller kroppen med energi. De senaste veckorna har gått i ett väldigt högt tempo.  No breaking news, men jag tror verkligen att hur vi andas har stor inverkan på vår hur vi mår.

En annan sak som fått bortprioriteras senaste tiden är träning. Jag har tränat, men inte lika frekvent som vanligt. Jag tror inte heller på mottot att stressa ännu lite till så man hinner få till ett pass, för då blir det ett stressmoment i sig. Även om man ofta kommer ner i varv efter ett pass. Men den här veckan känner jag att är back on track både med andning, träning och jobb.

Hur som haver så är jag så taggad på att investera i lite nya träningskläder. För mig är funktionalitet minst lika viktigt som hur plaggen ser ut. Finns inget värre än när brösten flyger till höger och vänster, byxorna sitter för löst och glider ner för att slutligen visa hela stjärtskåran eller linnen som korvar sig och till slut förvandlas till någon form av magtröja – nej tack!

TÄVLING

Just nu kan ni dessutom kamma hem ett presentkort på Nelly till ett värde av 5000 kronor så ni kan shoppa en ny träningsgarderob.

Allt ni behöver göra är att svara på enkel fråga på Refunder.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN! 

Fashionablefit
Fashionablefit JackaFashionablefit byxa, Fashionablefit Tröja

Jag har precis klickat hem det här beiga kittet som Hannah Andersson designat för FashionableFit. Det mesta var dessutom på halva priset. På Refunder får du ju även återbäring på rean, så man kan säga att det blir en win win.

Refunder-Träning
Grön Sporttopp, NLY SportGröna Tights, NLY Sport, Rosa Sporttopp, NLY SportRosa Tights, NLY Sport Vinröd Sporttopp, NLY Sport Vinröda Tights, NLY Sport.

Jag bär ofta matchande träningsskit. Gärna i någon rolig färg. Har ett hemma i vinrött som går varmt på Kampsportslabbet, så ska nog lägga vantarna på det här vinröda från NLY Sport också. Som ni vet är jag en sucker för byxor med hög midja – och dessa är riktigt höga med en bred resår, som gjorda för mig.

Refunder-Träningskläder

Grå Tröja, NikeHoodie, NikeFoamroller, NikeGråa Tights, Under ArmourFitbit, EllosShorts, Ellos Träningsskor, Reebok.
Refunder TräningskläderVindjacka, New Balance Vattenflaska, Casall Skor, NikeSporttopp, Nike – Vikter, XXL – Sporttopp,Nike

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Petra!

  Vill börja med och tacka för en fantastisk blogg samt säga att jag längtar tills du och Linn börjar podda igen, er podd är grym!

  Jag har en fråga angående tävlingen du hade i samarbete med Nelly och Refunder. Jag deltog i tävlingen och fick den 11 oktober både sms och Mail av en Christoffer Holmertz på Refunder om att jag vunnit. Blev självklart jätteglad, tackade så mycket och skickade min adress till honom. Han skrev att nästa steg var att vinsten, presentkortet hos Nelly, skulle skickas hem till mig. Då jag fortfarande inte har fått något presentkort börjar jag fundera på om det var någon form av bluff, vet du möjligtvis något om detta?

  Ha en fortsatt fin dag!

  Mvh Sofia Bengtsson

  Sofia Bengtsson 2017-11-12 08:23:03
  Svara
 • Petra du har en så himla fin och inspirerande blogg. Jag har dock sjukt länge tänkt på om inte du skulle kunna göra ett inlägg för olika kroppstyper, har så himla svårt för att veta vad som passar just mig eftersom att jag är har en päron formad kropp. Tycker ingeting sitter bra och vet aldrig vad som passar min kroppstyp, hade verkligen varit så tacksam för just ett sådant inlägg, tror även att många andra skulle uppskatta det. Puss pårej!!!!

  Louise 2017-10-04 16:51:52
  Svara
 • Hej Petra!

  Jag har en fråga som inte riktigt berör detta inlägg men som jag hoppas att du kan svara på ändå. Du är ju marmorexperten och jag har ju följt dina lägenhetsrenoveringar i alla dessa år. Jag kommer dock inte att påbörja någon lägenhetsrenovering men i vart fall måttbeställa hem ett runt marmorsoffbord. Är dock i valet och kvalet om det ska vara i carrara c marmor i polerat eller matt! Vad har du valt för marmor i ditt hem? Och vad tycker du är snyggast för ett soffbord?

  Anita 2017-10-04 15:50:51
  Svara
 • Så snygga kläder!!

  Josefine 2017-10-04 08:17:10 http://www.hudifokus.se/
  Svara
 • Hej Petra!
  Tror någon hackat ditt Twitter-konto :(

  Linn 2017-10-03 21:34:56
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry