Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

3 tips till finare hy!

Så får du finare hy!
I vintras gjorde jag en IPL-kur på Stockholm Medicus. Då var min hy så här silkeslen och fin. Det blev verkligen stor skillnad. Måste boka en ny kur. Är också väldigt sugen på att prova Dermapen som flera vänner gör just nu. 

Det var längesedan jag skrev om skönhetstips. Jag är ju en riktig beautyjunkie, men det går i perioder. Den här hösten har jag bestämt mig för att verkligen ta tag i min hy. För mig blir det verkligen stor skillnad på både porer och lyster när jag faktiskt tar hand om ansiktet. Jag skulle säga att mitt ”problem” är grövre porer och textur. När jag inte tar hand om hyn får jag synbart minskad lyster, förstorade porer och ojämn hudton. Jag är väldigt hormonell och precis innan mens får jag (som många andra) lite mindre blemmor precis runt hakpartiet. Men det är främst de där förbannade porerna som jag vill utplåna eller okej förminska.

Paula's-Choice-2-%-BHA-
Jag och Malin, en kompis, pratade om just hyn i söndags när hon tipsade om Paula’s Choice Skin Perfecting 2 % BHA Liquid. Det är en daglig leave-on exfoliering. Så jag beställde hem den direkt och den kom redan igår kväll. Det är en BHA-syra som du applicerar med en bomullspad efter att du tvättat rent ansiktet. Jag applicerade den igår kväll och sov med den inatt.

Jag säger bara WOW! Nej, men WOW på riktigt. Utan att överdriva vaknade jag med ett helt nytt glow. Jag är i chock. Hur kan jag ha missat den här lifesavern? Ni måste prova den! Det är ju såklart svårt för er att se någon skillnad, men jag ser den och känner den.

På bilden ser ni ju porerna på kinderna, precis runt näsan. Senaste månaden har jag också fått småknotter i pannan. Ska spara den här bilden och publicera den som före-bild efter en till två månader. Så ser vi om det blivit någon skillnad.

Vad är ert bästa tips för finare hy?

Vilka produkter kan ni inte leva utan? 

Sensai-Glowing-Base-
Sedan passade jag på att klicka hem mitt favoritpuder Hyaluronic Hydra Powder från By Terry. Ett transparentpuder som håller sminket på plats hela dagen. Jag använder det kanske fem gånger om dagen. Först applicerar jag det efter jag har lagt min foundation för att fixera sminket. Sedan använder jag det under dagen för att matta ner glansiga partier. Jag duttar alltid på pudret, inte borstar.

Passade även på att klicka hem Sensai Glowing Base som jag blivit besatt av efter att jag fick ett litet miniprov nu under en av visningar på modeveckan. Lyster? You got it! Den är faktiskt makalös. Det är flera som påpekat att jag ”fått så fin hy” sedan jag började men den här. Jag applicerar den i pannan och på ansiktets högsta punkter såsom kindben, näsa, haka. Antingen applicerar du den som den är eller så blandar du ut den i din foundation.

Jag tror inte jag har handlat från Skincity förut. Jag måste verkligen ge dem pluspoäng för den snabba leveransen. Betalade 19 kronor extra och fick produkterna redan kvällen efter, så bra. Älskar sådant.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Använder också Paulas Choice. Fick rekommenderat den här produkten av en vän. Kostar typ ingenting, och gör magi!

  http://www.asos.com/the-ordinary/the-ordinary-aha-30-bha-2-peeling-solution/prd/8206234?iid=8206234&custref=139223953&affid=14564&channelref=email&orderref=283903443

  Tilda 2017-10-07 09:57:37
  Svara
 • I den flaskan du håller i , innehåller det natriumhydroxid (kallas även natronlut eller bara lut) , det är starkt frätande. Just so you know!
  Bättre att använda sig av naturliga , ekologiska och veganska produkter för att få en fin och slät hud.

  Amanda 2017-10-05 13:10:52 http://nouw.com/milefjords
  Svara
 • Hej, Tack for tipset! Vart gor du din fransforlangning?

  emilia 2017-10-04 23:01:39
  Svara
 • Eeexakt så kände jag också när jag började använda Paulas Choice ”varför har ingen sagt något tidigare”. Har alltid haft problem med acne och ibland bölder som sedan blivit fula ärr och gett pigmentförändringar. Jag är len som en babyrumpa efter att jag använder Paulas ansiktstvätt, leave-on exfoliering och ansiktskräm. Du kommer inte att bli besviken! Har använt produkterna i ca 3 månader nu och får inga jobbiga acneutbrott, små blemmor eller bölder längre och huden har blivit fri från pigmenteringar och rodnaden i huden har försvunnit helt. Magiska produkter! Värt varenda krona!

  Hanna 2017-10-04 21:45:02
  Svara
 • Jag är helt besatt av märket Bioline som också finns på Skincity! Verkligen så bra!

  Johanna 2017-10-04 18:10:02
  Svara
 • Är besatt av hudvårdsprodukter och provar mig fram! Just köpt avokado-olja.. I Italien i somras köpte jag på mig tre olika styrkor av tretionin (typ av retinol) men mycket starkare. Är receptbelagd i Sverige.
  Kul att du skriver om hudvård!

  S 2017-10-04 03:53:52
  Svara
 • Petra darling!! Är det en Robe du har på dig och varifrån är den isåfall? Måste typ ha en sån 😍

  Maja 2017-10-03 21:44:07
  Svara
 • Se till att inte blanda produkter med olika syror. Vissa tål det. Var uppmärksammpå om du blir torr efter ett tag. Kan bero på denna produkt.
  Exuviance är överlägset det bäst jag provat. Går på behandling med det märket.
  Dom innehåller ju bl.a. PHA.
  Skincity är grymt bra!😀

  Smilla 2017-10-03 21:42:47
  Svara
 • Jag använder också den BHA-exfolieringen från paulas choice (och ca 10 andra produkter från samma märke), det är min absoluta favoritprodukt någonsin, och då känns det som jag testat allt verkligen. Den är fantastisk :)

  Linn 2017-10-03 18:05:22
  Svara
 • Min Clarisonic. Känns nästan oberoende av vad jag använder för rengöring bara jag har den!
  Rengör morgon, samt kväll. Dröm att ha med på resa och extra plus att den är superdålig och står emot såväl stötar som användarvänlig i duschen.
  Och nej jag jobbar inte för produkten haha.
  Lycka till! /Martina
  https://eleven.se/clarisonic-mia-fit-facial-sonic-cleansing-device-pink?gclid=CjwKCAjw6szOBRAFEiwAwzixBVOJ7DEYRYE9XWb08fUl9j6G9UfoBm6vBylzjC1QatNTEohqUv0fpBoCEzoQAvD_BwE#73523

  martina 2017-10-03 13:13:48
  Svara
 • Gör skoncitys hudtest. det är sjukt bra!!!! Paula’s choice har massor av grymma produkter, men jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR den du har i handen här ovan. Det hinns också en 2%bha bodylotion som är fantastisk. Använder den jämt på ben och armar. Tips!!! Älskar också dermalogicas ”precleanse” följt av pausa’s choice ”calm” serien reddens relief rengöring. Dubbelrengöring is the shit!!

  Andrea 2017-10-03 13:02:56
  Svara
 • Går regelbundet på ansiktsbehandling och aha/pha kur och det har verkligen hjälpt min hy oerhört! Använder enbart produkter från exuviance och de kan jag varmt rekommendera!
  Har sett stor skillnad på min hy och även fått mycket komplimanger för att jag har en helt annan lyster och att hyn överlag ser mer hälsosam ut.
  Hjälper självkänslan oerhört (för mig iaf) att känna att jag har bra hy, ansiktet säger så mycket om välmåendet i övrigt så för mig är rätt hudvård viktigt.

  Till dig K – Därmed inte sagt att kring och annat elände i världen berör och engagerar mig. Medlem i ett antal hjälporg och donerar pengar varje månad. Finns mer att göra men det är det jag har kapacitet till idag. Man behöver inte vara totalt bortkopplad från verkligheten bara för att man är intresserad av hudvård… :)

  M 2017-10-03 11:31:46
  Svara
 • Nog kan man leva utan hudvårdsprodukter? Det låter så dramatiskt!
  Krig och svält i världen……

  K 2017-10-03 10:59:15
  Svara
 • Mer sånna här inlägg!! :D uppskattas nu i höst/vinter tider när huden slår bakut.

  Hanna Öhlund 2017-10-03 09:46:48
  Svara
 • Måste testa!

  Josefine 2017-10-03 09:41:20 http://www.hudifokus.se/
  Svara
 • Skincity är fantastiska! Har man väl börjat handla där så är det kört, vill bara ha mer! Kan tipsa om denna produkt från PC, https://skincity.se/sv/resist-10-niacinamide-booster mina porer har nästan försvunnit efter att jag använt bha 2 % och produkten ovan.

  Sofia 2017-10-03 08:56:43
  Svara
 • Ta den flytande exfolieringen i handen (inte på en pads), gnugga sedan lätt ihop båda händerna och dutta händerna i ansiktet. Då går det åt mindre produkt. Vänta sedan ca 10 minuter och ta sedan serum och nattkräm.

  Hanna 2017-10-03 08:40:38
  Svara
 • Den där är sååå bra. Jag har kört i drygt ett år och min hy är bättre än någonsin. Är ju mycket äldre än dig + fyra barn ( pjuh ) men huden är faktiskt ändå helt ok tycker jag :D

  Julia K 2017-10-03 08:40:03 http://www.juliak.nu
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry