Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

När det skaver.

Senaste veckan har jag haft sådan dagar när man bara vill dra en påse över huvudet. Precis allt känns fel. Ni vet när det inte spelar någon roll hur många gånger du byter om, lägger ett extra lager smink eller hur ofta du drar i ett plagg det sitter ändå fel, det skär in och skaver. Typ så som man känner sig dagarna innan mens, bortsett från det faktum att jag inte ska ha mens. Man blir liksom lite frustrerad. Jag gillar inte att skruva på mig. Jag gillar att sträcka på mig. Jag vet inte om det är håret som spökar, att jag inte trivs med det. Det är nästan som att jag letar fel. Jag måste bara släppa det. Jag får en släng av sådana här perioder någon gång per år.

Jag känner mig lite som galningen i världens bästa youtubeklipp. Som man verkligen känner igen sig i eller jag gör iallafall det.

När jag har sådana här perioder brukar jag tänka att jag iallafall är en himla rolig prick (oftast) eller som min kompis sa när vi pratade om det ”en ball personlighet”, haha. Hon är från Göteborg där använder man tydligen ”ball” till allt.

Markus kan ju bli tokig på mig när jag är inne i sådan period. För han förstår inte vad jag menar. Jag blir frustrerad över att han inte ser den märkbara skillnaden. Men han ser det bara inte, för den existerar egentligen inte. När dagarna är över, kan jag skratta åt hur töntigt jag betedde mig – men där och då är det svårare att se det objektivt även om jag inte blir riktigt så galen som den underbara tjejen i filmen.

Sådana här dagar ska man bara fokusera på insidan och göra härliga saker som är balsam för själen, se inåt – så brukar det mesta lösa sig av sig självt <3

Känner ni igen er? Eller är det bara jag som hamnar i sådana svackor ibland? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • REEELLATEE!!! värsta som finns! har också haft det flera dagar nu! stay strong <3

  MM 2017-10-07 08:56:24
  Svara
 • Känner verkligen igen mig, haft samma mood hela veckan ”utan anledning” –
  Man blir ju tokig! Och inte heller den tiden på månaden så antar att det är andra hormoner som spökar. Unna dig något extra härligt dessa dagar :-)

  Nilsson 2017-10-07 08:47:55
  Svara
 • Jag är precis likadan! Vissa dagar är allt bara fel.

  Lina - Graviditet, renovering och inspiration 2017-10-07 08:37:51 http://linanilsson.se
  Svara
 • Jag tycker du är sjukt snygg i håret. Jag förstår om det inte gör nån skillnad att höra det tusen gånger om dagen, om det bara är så att du inte trivs i det själv. Men du är sjukt snygg i det!!!

  Anna 2017-10-06 16:11:30
  Svara
 • Det där kallas pms… då är allt piss tyvärr.
  Men du är supersnygg i håret, inte sätta in långt löshår nu, aja baja!!!!

  Annika 2017-10-05 22:23:24
  Svara
 • Haha! Det är så jag just nu, så himla skönt att kunna läsa detta och veta att man inte är ensam. Alla har vi dessa dagar men jag tror ibland att dem behövs för att kunna uppskatta de bra
  (ps. du är jättefin i ditt hår)

  Agnes 2017-10-05 15:25:46
  Svara
 • Men absolut!!! Och alltsa ibland kommer dom dar dagarna fran ingenstans och det ar ju anny mer frustrerande, da man liksom inte kan satta fingret pa vad det ar. Dar star man pa morgonen och kladerna flyger runt i lagenheten medan man river ut allt man har och beklagar sig hur INGENTING passar. Och forsoker min man ens saga nagot i stil med ”men du har ju huuuuur mycket klader som helst, nagot maste val passa?” sa kan jag saga att min charmigaste sida inte visar sig…Och ju mer saker som kanns fel; kladerna till haret till sminket, alltsa askmolnet over mitt huvud bara vaxer tills det hela ar totalt orimligt men jag tycker minsann synd om mig sjalv och att varlden har nagot emot mig. Sa ja, det ar inte bara du, vi har alla sadana dagar ;)

  Sandra 2017-10-05 14:36:23
  Svara
 • Giiiiirl, you can count on it. HELA VECKAN har jag känt exakt så som du beskriver. Jag har fula kläder, fått vidriga finnar, min frisyr är hemsk. Vill bara gå runt hemma i mjukisbyxor hela dagarna.

  Häromdagen blev jag typ exakt som den där tjejen i videon när jag skulle ta på mig en outfit till jobbet. Hade köpt nya skor som inte var så bra på och fick panik för hela outfiten var liksom planerad utefter skorna. Det slutade med att jag skrek över att jag inte kunde få till en vanlig jävla hästsvans åt min kille och han bara himlade med ögonen…

  Isabella Nesi 2017-10-05 14:23:05 http://www.throughmydreams.devote.se
  Svara
 • Jaaaaaa, jag har exakt sådana perioder. Från att dan innan ha känt mig fin, fräsch i hyn, hår som ”lyder” och haft lite glow, kan jag plötsligt nästa dag ha flammig hy, statiskt el omedgörligt hår och känna mig ”ivägen för mig själv” och rent allmänt känna mig genomskinlig & ful. Konstigt är det, men tror faktiskt det är dels hormoner (de skiftar ju i kroppen hela tiden, inte bara innan mens) samt allmäntillståndet i kroppen, dvs sömn vad man ätit mm.Det är INTE ditt hår som spökar, för det är superfint!

  LN 2017-10-05 12:26:16
  Svara
 • Så roligt att du nämner det! Ibland tror man att man blivit gaaaaalen dom dagarna…haha…Å INGET…verkligen INGET sitter som det ska….vare sej det gäller kläder, makeup, hår…NADA!!! Man e så i ofas!! haha….Skönt att se att det finns fler!

  Madelene R 2017-10-05 11:56:15
  Svara
 • JA! Tack för att du satte ord på det. Som att vad man än gör känner man sig bara… lite småful, fel och jobbig haha även fast man förmodligen är som vanligt och ingen annan ser skillnad. Men tror det är en typisk övergångsfas till höst/vinter, sen kommer myset och goset med massa tända ljus, bra serier och mjuka filtar. Ta lite egentid och sen helt plötsligt är man superpepp igen! Tack för en så bra blogg <3

  Julia 2017-10-05 11:33:56
  Svara
 • Det går över! Och det där med håret, det växer oavsett vilket :D Fokusera på det som gör dig glad istället, det kan vara allt från en god kopp kaffe till dina enoormt vackra långa snygga ben!

  Delila 2017-10-05 10:59:42
  Svara
 • Japp, känner igen mig. Hade en sån period koncentrerad till måndagen. Hemskt.

  Astrid 2017-10-05 10:46:55
  Svara
 • Alltså JA!!! Skulle kunnat skrivit detta själv… bortsett från att min Sambo inte heter Markus då haha :´D

  Lovisa 2017-10-05 10:39:51
  Svara
 • HAHA asså ja! Så hög igenkänning! Älskar hennes utbrott, helt underbart klipp.

  Sandra 2017-10-05 10:04:50
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry