Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Having a French Moment!

Teotoki-Byxdress-Prickar

Byxdress TeoToki, Skor Topshop, Sjal Blue Billie, Solglasögon Gucci. 

Jag älskar jumpsuits, det är ett tidlöst plagg som alltid fungerar år efter år. Ofta har byxdressen dessutom väldigt smickrande siluett med markerad midja. Det jag gillar med just den här från TeoToki är att du kan placera bandet där du själv vill. Så vill du, kan du knyta bandet på höften istället för midjan om du har en rakare kroppsform. Jag knöt bandet extra högt upp för att ”förlänga” benen.

Kände verkligen att jag hade ett ”franskt moment” i den här dressen och den randiga sjalen. Det fattades bara en vespa, röda läppar, en baguette och en basker. Jag kände mig iallafall väldigt fin i den här dräkten som jag hade fått låna med mig.

Teo-Toki-Jumpsuit
Teo Toki
Teo-Toki-Jumpsuit
Teo-Toki-Jumpsuit

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!