Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Fall Uniform


Kostym Zara, Topp Na-Kd, Skor Jennie Ellen, Väska Chanel, Hatt Hattbaren. 

Imorse skulle jag plåta några samarbeten tillsammans med Lisa på morgonen. Helskotta vad mörkt det var. Vid 9 messade jag och bad henne ta med blixten och undrade vad tusan som föregick. Det var som att någon hade dragit ut kontakten – helt kolsvart. Såg på nyheterna sedan att det var pågrund av orkanen som dragit in över Island. Läskigt och oroväckande hur vår värld säger ifrån.

Sedan vankades det presslunch för urgrymma Bellas nya avancerade hudvårdskollektion. Men mer om det strax, nu ska hoppa in ett möte, men vi hörs direkt efter.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • thanks for sharing such nice information

  nta neet 2019 official website 2018-11-27 14:21:19 https://neet365.in
  Svara
 • Fall is always the best style season of the year. Before you’re buried under winter coats, but the summer’s glow has yet to fade, now is the time to play. You can have fun with proportion, with textures, with adding a little edge. I’ve always been a fan of menswear-influenced style. It gives off a subtle sexiness while being incredibly practical for daily life; think wide-legged pants, flats and a cozy sweater or two.

  neet 2019 exam 2018-11-27 14:20:05 https://neet365.in
  Svara
 • hello. This post couldn’t be composed far that better! taking in this post rings a chime in my memory of my past house accomplice. He constantly put talking with respect to this. I will have the capacity to advances this data preparing framework to him. extremely beyond any doubt he’s taking care of have a greatly shrewd investigation. a debt of gratitude is in order for sharing.

  ntaneet.nic.in 2018-11-01 10:14:10 https://www.neet2019.in/
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!