Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Hattfnatt!

Hattbaren

Men hur soft är det med huvudbonad? Förstår inte hur jag inte kan anammat det förrän nu! Jag avskyr ju att tvätta håret och gör det ogärna om jag inte verkligen måste. Japp, man är hygienen själv. Man kan lugnt säga att jag avverkar några torrschampo flaskor i månaden. Fyndade några riktigt snygga huvudbonader på Hattbaren härom veckan. Man känner sig lite utklädd till en början, men man vänjer sig. Japp, årets bästa lathetstips!

Ett annat bra tips är att kolla second hand om du är på jakt efter en snygg skepparhatt, vet att det är flera som frågat om det. Vet att b la Beyond Retro brukar ha snygga i sitt lager.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • M, nej du är inte den enda, är likdan. Ofräscht att inte tvätta barret ”vanligt” kan jag känna och dessutom avskyr jag ”hårbottenlukten”, värsta som finns. Fattar inte heller hur andra gör för att komma runt det, om de ens går? Ibland känner man hårbottenlukten från andra på typ bussen el likn, så tror faktiskt inte torrschampo rår på den. Lite konstigt är det ändå, folk e såå noga med att duscha kroppen varje dag för att inte lukta svett, men inte lika noga med håret, man svettas ju däruppe med liksom..

    LN 2017-10-19 03:27:57
    Svara
  • Alltså är jag den enda som inte fattar grejen med torrschampo? Haha. Varenda gång jag försöker använda det så tycker jag bara att håret ser matt och risigt ut samt att hårbotten luktar illa?? Provat flera olika märken men det funkar verkligen inte på mig. Vad göööör jag för fel?? Låter ju annars asgött att slippa tvätta håret jämt.

    M 2017-10-18 19:02:47
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!