Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Jag hör er <3


Hola guapas! Vill bara säga att jag har läst alla era kommentarer angående förra inlägget och tagit emot mig er kritik och kommer verkligen ta till mig era åsikter. Det är ju ni som gör bloggen. Jag vill att ni ska bli glada när ni kommer in här, känna er inspirerade och peppade, förstår att förra inlägget inte bidrog till något av ovannämnda. Även om det är en produkt som jag måste understryka att jag tycker är bra och faktiskt använder.

Men jag är helt med på era notor och hör vad ni säger.

Så nu tycker jag att vi börjar om på ett nytt blad.

Vet att jag frågat flera gånger förut, men vad är det bästa med bloggen? Vad vill ni ha mer av?

GÅRDAGEN VAR 10 poäng! Vi firade ju tre år tillsammans. Jag hade bokat ett rum på Diplomat. Möttes av en monsterbukett som Markus hade köpt. Gud, vad det är viktigt att ha sådana här kvällar själva, bara han och jag. Vi skrev en gästlista till bröllopet och började smsa kompisar.

Åh, nu är jag så taggad på att vi ska gifta oss så jag tror att jag spricker.

Eh, Markus hade beställt frukost till rummet dagen efter, haha. Kryssat i varenda jäkla ruta med alternativ.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
67kommentarer
 • Usch, tycker inte du förtjänar några av de påhopp du fått. Man kan ge konstruktiv kritik och vara snäll. Hoppas vissa av er skäms.
  Tycker om din blogg som den är, mer inredning kanske?! Lyx och budget i en salig blandning. Dina outfits och vardagsbilder uppskattas mkt.

  Kram :)

  Sheima 2017-10-24 15:00:09
  Svara
 • Petra! Först av allt vill jag bara säga att du känns som en kompis (i wish!!).
  Du är så rolig och härlig och snygg! Blir så himla inspirerad av typ allt: inredning hemma, resor, kärleksliv, relationer, hur du ser på livet. Älskar att du alltid har många bollar i luften och jobbat mkt – jag gillar också att jobba mycket!
  Blir då jävla trött på alla avundsjuka tjejer, hoppas du ser igenom dem också.
  Personligen har jag idag köpt produkter från deodoc för min fiffi vill ha det och jag hade aldrig hittat det utan dig! YOU GO GIRL. Din blogg är perfekt.
  (Men nu när jag läst alla kommentarer om ditt ansiktet blir man ju nyfiken. Aldrig tänkt på det innan – har di gjort något?)
  Aldrig kommenterat innan men läst i många år. Massa kärlek till dig. Saknar podden!

  Natalie 2017-10-24 00:59:10
  Svara
 • Jag skulle vilja att du gör ett sminkinlägg med vilka produkter du använder och så :) Du är grym!

  Linda 2017-10-23 13:59:16
  Svara
 • Schluta flina så jäla mycke hela tin.
  Annars är allt superbra snygging!

  Du vet vem <3 2017-10-23 13:14:13
  Svara
 • Jag håller med om det flera andra har sagt: Mer struktur och planering. Jag läser ffa bloggar som jag vet uppdateras vid vissa tider (t.ex. Sandra Beijer, hon publicerar alltid vid samma tider varje dag). Och mer genomtänkta samarbeten – det måste kännas genuint, annars faller det helt platt. Dock måste jag säga att folk är otroligt elaka härinne, förstår inte hur du står ut. Det är fasen ren nätmobbing det vissa håller på med. Varför inte bara sluta läsa om ni stör er så? Om jag irriterar mig på en bloggare slutar jag läsa, jätteenkelt.

  Linda 2017-10-23 08:37:01
  Svara
 • Hade önskat att du blev duktigare på att skriva vad kläderna är ifrån när du lägger upp en bild. Samma med möbler.

  Hanna 2017-10-23 00:21:07
  Svara
 • Bästa Petra! Dina personliga inlägg är de bästa att läsa. Jag gillar även tips om inredning, kanske kan du ha ett tema typ ”före och efter” med olika stylingtips i hemmet? Mode är också alltid trevligt och nu när hösten är här vore det SÅÅ härligt med tips om höstkappor och boots :)

  Linda 2017-10-22 19:08:27
  Svara
 • Älskar att du raderade min kommentar. Oroa dig inte infon kommer fram på andra sidor :)

  Sanningen kommer komma fram Petra :) 2017-10-22 18:11:13
  Svara
 • Mer inredning! Du har så himla cool stil!
  Men gärna färre sponsrade inlägg. Hellre färre och större samarbeten än många och små.

  E 2017-10-22 13:05:13
  Svara
 • Vissa kommentarer…Petra är ingen svenskalärare & har väl aldrig lovat att bloggen alltid skall vara grammatisk korrekt? Det är inget jag kräver, jag förstår vad som står & jag förstår om det är ett stavfel, so what? Alla kan stava fel ibland. Detta är en blogg, om den är så jäkla dålig enligt vissa så får de väl starta en egen blogg med sina egna urval av inlägg & reklam. Senast jag kolla så är detta Petras blogg & hon gör reklam för vad fan hon vill. Till dig Petra säger jag bara; skit i alla jäkla pretton❤️ Skriv om vad DU vill, gör reklam för det DU vill framhäva i bloggen, för i slutändan är det din blogg. Jag har följt din blogg i flera år & kommer att fortsätta med det, just för att du är sig själv & långt ifrån falsk, som vissa skriver att du är. Skit i dem!

  Kikki 2017-10-22 11:52:33
  Svara
 • Ibland tänker jag på att du känns väldigt stressad och utarbetad, bara en värnande tanke. Hur som, älskar din generositet och öppenhet, att du har få filter och bjuder på dig själv, i alla sammanhang. Älskade intervjun i framgångspodden. Jag önskar ta del av ännu mer av dina tankar, känslor, reflektioner, personliga inlägg, privatliv (på den nivå du är bekväm med) etc. <3

  Linn WW 2017-10-22 11:46:06
  Svara
 • Petra! Vill bara säga att jag blir så glad av att du kan ta kritik – Det bygger så mycket respekt! Jag är unte en av de som kommenterat något på det senaste inlägget men är det så skönt att du inte går i försvar och slår ifrån dig och blir ledsen. Snarstuckna bloggare och poddare finns det tyvärr för många av och det gör ingen glad. Så vill bara ge dig en eloge för att du är ödmjuk och möter kritik med värdighet och nästan glädje! Blev så otroligt peppad på att följa allt du gör nu, bara av den enkla anledningen. Heja dig.
  ..och grattis till 3 år och lycka till med bröllopsplaneringen!

  Anna 2017-10-22 11:10:03
  Svara
 • Till att börja med blir bloggen inte bra för att det lyser igenom hur stressad du är. Ta hand om dig själv mycket bättre, för din egen skull.

  Jag köper inte dina reklaminlägg alls, ena veckan är det ett flygbolag, nästa vecka ett annat. Samma med hudvård, underkläder, inredning m.m. Tror du (och många andra bloggare..) att vi läsare är helt tomma i huvudet? Kan inte förstå hur så många företag vill samarbeta när trovärdigheten är så urvattnad.

  Din stavning och grammatik är inget vidare, det blir väldigt många syftningsfel och felformuleringar vilket gör intrycket lite oseriöst, tyvärr. Och en gång för alla: det heter LANTSTÄLLE, inte landställe (vilket många påpekat förr). 😆🙈

  Personliga åsikter om livet, mode, bröllop, inredning, hudvård m.m. önskas! Du är ju jättekul och härlig när vi får läsa om vad DU tycker/tänker/känner. Jag förstår också att samarbeten behövs men var väldigt mycket mer selektiv om möjligt.

  Sen är vi väl alla nyfikna på vad (och kanske varför) du gjort med ditt ansikte, du ser väldigt annorlunda ut jämfört med förr. (Menar inte kritiskt, bara nyfiket)

  Lycka till och hoppas du finner nån sorts inre ro 🌟

  Helene 2017-10-22 11:04:51
  Svara
  • Svar på Helenes kommentar.

   Min kommentar kanske lät lite vassare än det var tänkt, sorry!! 🌟🌟 det är svårt med nyanser i skrift ibland. Du är förstås jätteduktig i det stora hela men förbättrinsförslagen är ju främst för din skull 😀🤗 (utom det med lantställe, rent egoistiskt 🤣)

   Helene 2017-10-22 14:14:04
   Svara
  • Svar på Helenes kommentar.

   *Det är dialektalt, man kan säga både landställe och lantställe. Inget är fel.

   Anna 2017-10-22 13:47:50
   Svara
   • Svar på Annas kommentar.

    SAOL har lantställe i första hand, landställe i andra hand så bägge formerna förekommer och är korrekta.
    Lantställe förefaller mer logiskt med tanke på ord som lantbrukare, lantbrevbärare och lanthandel t ex.
    Ingen skriver väl landbrukare, landbrevbärare och landhandel?

    Sara 2017-10-22 15:34:28
    Svara
 • Skulle vilja läsa mera om dejting, dejtingtips, vad ska man ha på sig och vad ska man göra? Du är så jäkla grym pch jag tycker verkligen inte du förtjänar så den hårda kritiken som bland annat står i detta fält. Kram

  Emma 2017-10-22 10:29:58
  Svara
 • Hejhej, jag älskar din blogg och skulle gärna se mera av dina outfits, hur din vecka ska se ut och sen har dina inlägg om gamla minnen, fester och vänner varit fantastiska!

  Emma 2017-10-22 10:06:10
  Svara
 • Hej Petra!

  Härligt med någon som vill lyssna på såna läsare och göra något bra till ännu bättre!

  Jag älskar att du har en blogg som varierar mellan olika teman, att du bjuder på dig själv och att du står för vem du är.

  Jag läste ett inlägg (kanske i början av året/förra året) där du berättade att du endast skulle ha få samarbeten men att de istället skulle vara långvariga. Typ Refunder eller Cubus. Men tjena vad samarbeten det är hit och dit. Jag förstår att du vill tjäna mer pengar och när tillfälle ges så bara hakar man på. Men mycket är så jäkla genomskinligt. T.ex. när handlade du eller ens rekommenderade Hemtex i ett annat inlägg än i det sponsrade inlägget?!

  Vad gäller samarbeten och för att vi läsare ska förstå oss på det bättre så tror jag det är fördelaktigt att i så fall vara transparent och förklara ”såhär funkar det”, ”såhär får jag/bloggare betalt” så att man skapar en förståelse. Var öppen med det.

  Jag vet inte om du är sån som person IRL eller bara i bloggen. Men JAG anser att du behöver sluta med ”det kommer ett inlägg om det senare”, ”kom in här i eftermiddag så ska ni få läsa”. Det skapar såååå onödig press på dig själv och så dåligt samvete när du lovar ett inlägg o så kommer det inte. Och dels så blir man som läsare så besviken när man går in och ska läsa och så är det en ”cliffhanger” om att något kommer som ibland aldrig ens kommer.

  Ibland är du ärlig om att det är mycket och att bloggen blir lidande och så är det. Vi läsare förstår att det är mycket och vi accepterar det så länge du är ärlig mot oss. Det låter värsta cheesy men så är det. Tänk på oss som läsare som dina vänner och hur du behandlar oss så antar jag att du behandlar sina riktiga vänner. Skillnaden är ju bara att vi betalar en del av din lön.

  Angelica 2017-10-22 08:26:57
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Håller helt med ovanstående! Ofta har du sagt att du ska minska antal samarbete, och vi som har följt dig tidigare vet att du redan har lovat att dra ner på sponsrade inlägg. Tycker också att det är värt att tänka på synergi kring olika medier: samma sak är ju på ex. Instagram och ibland när du figurerar på youtube. Vill du att vi ska lita på dig måste du vara konsekvent! Kommentarer som idag och igår bygger ju främst på att vi inte vet vad du står för. Vill du att vi ska känna att du är kvalitativ måste du försöka hålla vad du lovar i form av att minska samarbete, om du ref till ett inlägg i em så måste det publiceras. Annars lova inte!

   Elin 2017-10-23 20:54:31
   Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Håller helt med i detta du skriver. Det här med att du lovar ”kika in i efter i eftermiddag, jag har tidsinställt inlägg” är så onödigt när du uppenbart ljuger för oss läsare eftersom att det oftast inte kommer något inlägg? Vet inte huuuuuur många gånger du skrivit att det kommer upp inlägg som aldrig finns där på utsatt tid. Hade du gjort så mot dina vänner? Tror att många önskar mer kontinuitet bland dina inlägg. Är väldigt jobbigt när det är tomt i 4 dagar och sen smäller du upp 6 inlägg på en dag typ. Tänk hellre 2 inlägg per vardag och ett inlägg lördag och söndag. Tidsinställ ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Tänk också så mycket tid du friställer om du tidsinställer inlägg för flera dagar om du tex. reser. Slipper massa onödig ångest. Vi är enkla människor som läser din blogg, vi behöver inte 100 super retuscherDe bilder utan vi vill läsa om dig och ditt liv.

   Johanna 2017-10-22 12:50:02
   Svara
   • Svar på Johannas kommentar.

    Exakt som de ovannämnda! Ena perioden så många inlägg att man ej hänger med och sen inget. Man blir bara själv stressad när du är det. Vi är enkla ja!! :) Vad känner du, vad tänker du? Alla dina inlägg kring sånt är ju fantastiska för du verkar vara en fantastisk person, men samarbeten som deodec, Magnum och spanx är bara nejnejnej. Hellre mindre mode med o riktiga livet!! 👏🏻👏🏻

    Tove 2017-10-22 14:48:43
    Svara
 • Jag var en av dem som kommenterade i förra inlägget och för mig handlar det just om deo doc. Att det känns som en så himla unken och deppig produkt. Någon form av urval rörande vad man ställer upp på borde ändå finnas.
  Annars har jag noll problem med mer eller mindre väl genomförda reklamsamarbeten på bloggen utan förstår till fullo att det är en del av dealen.

  Erika 2017-10-22 07:25:43
  Svara
 • Guud va kul att ni börjar planera the big wedding!! Spännande. Personligen tycker ja förra inlägget va bra? För få tjejer som faktiskt delar med sig av hur de keep it fresh down there osv.
  KRAM

  Nathalie saberian 2017-10-22 01:40:08 http://nouw.com/nathaliesaberian
  Svara
 • Har läst igenom och tycker du fått SÅ mycket oförtjänt kritik! Har läst din blogg sen du började och tycker alltid du bjuder så mycket på dig själv! Älskar dina tips, dina outfits – så galet snygga MER sånt, och skriv gärna vart dem kommer ifrån, ibland pendlar jag mellan både IG och blogg för att se om det står någonstans, gillar även inredning både hemma hos dig, på kontoret eller ”pinterest”-inspo! Jag stör mig inte alls på samarbeten/annonser som är genomtänkta och bra, hade nog inte reagerat på det sistnämnda inlägget så mycket heller, höjer inte på ögonbrynet över en fiffi-diskussion. Kram M

  Mimmie 2017-10-22 00:04:43 http://www.nouw.com/tandlakarvillan
  Svara
 • Fina Petra! Jag älskar din stil både vad gäller mode & inredning. Hade blivit glad om du skrev var kläderna du har på dig kommer ifrån då du ofta lägger upp inspirerande outfits för oss tjejer med lite mer kurvor =)
  Tack för en fin blogg <3

  sima 2017-10-21 23:44:03
  Svara
 • Uppskattar dina inlägg och bilder som har med inredning att göra! Spelar ingen roll om du lånar från Pinterest/andra källor eller fotar själv, allt är uppskattat :)

  Linnéa 2017-10-21 23:04:18
  Svara
 • Jag tycker du ska skriva vilka ändringar du gjort i ansiktet.

  W 2017-10-21 22:56:21
  Svara
 • Inga mer ”event” eller ”eventfrukostar” där samma tjejer träffas om och om igen och skriver om någon fattig tvål eller trosa som ni ska prångla på oss läsare men som ni aldrig skulle använda själv, hur mycket rekvisita, ballonger och juicer ni än pyntar era inlägg med.

  Tror ni att vi läsare är dumma i huvudet?

  inga 2017-10-21 22:39:50
  Svara
 • Jag önskar MYCKET mer mode, outfits, klädtips, ”hur du klär dig för din kropp”-inlägg, gärna även för oss ”inverted triangles” som ofta glöms bort!

  Tänk Charlene i Monaco, länkar denna google search-bild som exempel:

  https://www.google.se/search?q=charlene+monaco&client=ms-unknown&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiA5uGsw4LXAhVKZFAKHezjBB8Q_AUIEigB#imgrc=17TOqkrdUL8CfM:

  P 2017-10-21 22:20:06
  Svara
 • Jag vill ha mer av dig Petra. Läser inte blogger för att få tips om trosor, läser den för att DU som skriver den

  k 2017-10-21 22:07:14
  Svara
  • Svar på ks kommentar.

   Fast jag läser för att få tips om trosor så du får gärna blanda in sådant med!!! T ex shapewear och skönisar som är snälla mot fiffi.

   Framförallt vill jag ser mycket mer inredning, mode, och hoppas på ett brakår av bröllopsfokus!!!! (inredning, blommor, kläder, upplägg, mat, allt!)

   Ps älskar din blogg! Den enda jag kollar regelbundet, förutom bloggkommentatorerna.. :D

   Aapprreett 2017-10-22 14:55:31
   Svara
 • Sista gången jag läser din blogg. Lycka till!!

  Saga 2017-10-21 22:00:53
  Svara
 • Tycker din blogg är jättebra som den är och tycker faktiskt inte det är så överdrivet många sammarbeten. Tycker att du bloggar ofta och är väldigt personlig! Hejja dig!

  Ska jag komma med något konstruktivt så tänker jag att en del sammarbeten inte känns genuina utan något du gör bara för pengarna. Exempelvis det med magnum känns väldigt oärligt då det inte är något du annans skulle blogga om. Dina sammarbeten med tex refunder eller spanx känns mer genuina och något som vi läsare också är intresserade av och har användning av. Att blogga om glass känns rätt platt om du förstår vad jag menar!

  Mikaela 2017-10-21 21:26:35
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Även sammarbeten som cervera, cubus passar bättre in i din blogg, ditt varumärke och det som vi läsare kommer hit för att läsa om. Du borde helt enkelt kanske vara noggrannare med VILKA sammarbeten du ingår i och att de inte är motsägelsefulla. Tex bomullstrosor från deodoc – polyester från spanx som nån sa eller flera olika hudvårdsmärken.

   Mikaela 2017-10-21 21:32:27
   Svara
 • Men va? Det är ju en helt vanlig hotellfrukost, sluta överdriva med ditt ”Markus hade minsann kryssat i varenda ruta hehe”. Och vad hade det gjort för skillnad om det faktiskt var du själv som hade beställt? Du behöver inte ursäkta dig för att du äter, det är helt normalt i den vanliga världen…
  Det är just det som är så tråkigt med din blogg, du ÖVERDRIVER allting jämt, du lever i en ytlig bloggbubbla utan någon som helst verklighetsförankring och du hetsar undermedvetet till bantning, operationer och till och med skam över hur ens underliv fungerar.
  Tack och hej från mig!

  Sarah 2017-10-21 21:26:33
  Svara
  • Svar på Sarahs kommentar.

   Dessutom är det ett välkänt faktum att Hotel Diplomat jobbar med influencers och bjuder på både övernattningar och traktering. Inte så konstigt att influencers just väljer Diplomat när de ska göra en övernattning i den egna staden. Vem skulle betala tusentals kronor av egna beskattade pengar för att sova på ett hotell när man har en egen lägenhet 10 minuter därifrån?

   Sigge 2017-10-22 07:53:55
   Svara
  • Svar på Sarahs kommentar.

   Wow!!! Bästa kommentaren jag nånsin läst. Så spot on. Faktiskt med dem orden tack o hej för mig med.

   O en sak till: sluta fråga vad läsarna vill en gång per månad när du ändå inte bryr dig el är förmögen att driva bloggen i rätt riktning. Du känns bara som ett tomt stelt skal. Tyvärr en konsekvens av alla sprutor.

   Wx2 2017-10-21 23:01:09
   Svara
 • Jag upplever din blogg som oprofessionell. Du har uppenbarligen väldigt många ville i luften och jag undrar ofta hur länge det kommer hålla innan du blir utbränd. Men att inte ens kunna tidsinställa ett inlägg om dagen och som flera andra påpekat göra en plan för både sponsrat och annat innehåll tycker jag är under all kritik för en professionell bloggare. Jag har förlorat förtroendet för dig och är misstänksam mot allt innehåll då det känns som att du är 100% köpt, t ex dessa sponsresor du inte uttalar att de är betalda men som man sen såklart förstår att de är när du hänger med andra bloggare du aldrig umgås med annars men som nu är ”så sköna”. Hela grejen är ganska sorglig.

  Alma 2017-10-21 21:12:44
  Svara
 • Kommer tyvärr sluta läsa många bloggar, din, Forni mm eftersom många bloggerskor gör reklam för exakt samma produkter väldigt ofta. Från klockor till deos vilket känns tjatigt och era bloggar är väldigt lika eftersom ni ofta har samma bilder o går på samma event mm så spelar ingen roll vilken av bloggarna man läser längre för innehållet detsamma tyvärr :/

  Petra 2017-10-21 19:37:24
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Mest patetiskt är väl att Forni frontar Vitamin Well och får det att framstå som något väldigt fint och märkvärdigt.
   Vitamin Well som är kända för att skicka över några flaskor blask till småbloggare och hoppas på reklaminlägg utan annan betalning än dessa flaskor! Antar att Forni inte nöjt sig med betalt i vatten i alla fall.

   Sigge 2017-10-22 07:59:19
   Svara
 • Jag har tänkt hela veckan att jag verkligen älskat hur du bloggat den senaste tiden (bortsett inlägget ang Deo Doc, men det är en annan historia), så mycket mer jordnära & rolig! Det är när du håller dig till det nära, personliga som bloggen verkligen inspirerar! Läste exempelvis inlägget ang er årsdag (o alla kommentarer kring dejting) innan jag sprang iväg på dejt & kände mig GRYM (dejten blev bra!)! Så, fortsätt som du gjort sista tiden! Kram!

  Matilda 2017-10-21 19:14:15
  Svara
 • Gärna mer tjejsnack, dejtingtips osv! Och mode såklart

  Nina 2017-10-21 18:58:30
  Svara
 • Det jag tycker utmärker din blogg jämfört med dina bloggkollegor i samma kategori är den härliga energi du utstrålar och att du är mer obrydd, liksom inte rädd för att prata om pinsamma saker och inte försöker vara så perfekt hela tiden. Mer sånt och midre random reklam. Förstår att du måste ha reklam men som andra sagt, gör en plan för hur mycket och när så det blir en bra balans (och välj samarbeten som passar ditt varumärke bättre). Älskar också när du skriver om inredning och din vardag.

  Sara 2017-10-21 18:57:17
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Jag håller med i exakt allt Sara skriver! Jag var en av de som klagade igår, bla på reklamen som brett ut sig mer & mer och att du borde vara mer selektiv. Måste nu även ge dig en eloge Petra, exakt såhär skall kritik tas! (under förutsättning att den är konstruktiv förstås.) Dvs.man lyssnar, tar in och tar till sig vad man ev.kan göra bättre, ist för att reagera med ilska och försvarsställning som många gör annars. Bra där!

   Lina 2017-10-21 19:51:42
   Svara
 • Du som har inspirerat och skrivit genuint (och gör det fortfarande ibland!)
  Men sista året har varit mest ”har haft så mycket att göra men snart är det över och då ska ni få massa inlägg” eller bara samarbete.
  Förstår om man har mycket att göra så vill man prioritera. Men det fanns en gång där du, och många av dina kollegor, suktade efter att ha en stor blogg, men nu är din blogg mer nåt dom ska hinnas med eller användas i syftet reklam.
  Himla synd att utveckligen gått på detta håll.
  Du är inte ensam.
  Men det kommer sluta i ett moment 22.
  Inga läsare, inga samarbetspartners.
  Tack vare appen bloglovin så räcker det man ser rubriken, är det ett reklaminlägg, går jag inte ens in på bloggen.

  Mia 2017-10-21 18:17:29
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Håller med! Började läsa din blogg 2012-2013 tyckte du verkade som en sån himla kul och trevlig person, men de senaste åren är allt verkligen bara sponsrade inlägg och klyschiga rubriker/texter fyllda med floskler och plattityder. Mycket känns tillgjort och opersonligt tyvärr! :( Som läsare cringar man lite åt all yta och och kryssar ner bloggen. Ta hand om dig Petra, önskar dig all lycka i livet!

   Moa 2017-10-22 14:26:42
   Svara
 • Tycker det roligaste är när du skriver om dig själv och ditt liv, ”riktiga du” eller vad man ska säga. När inläggen inte är samarbeten belamrade med superlativ. Dom scrollar jag bara förbi. Har läst i typ 10 år nu och det märks att det har skett stora förändringar i bloggvärlden. Läser din, Maggans, Bellas och Floras blogg och följer er för att jag tycker ni är härliga människor som inspirerar. Är alltså mer inne på livsstil än pure fashion!

  Stina 2017-10-21 17:59:56
  Svara
 • Känns som om vi hört det förut. Ingenting ändrades förra gången kritiken kom upp. Du får gärna ha samarbeten men nu känns det som om du tackar ja till allt för pengar. Dina samarbeten och alla betalda resor du gör bidrar inte med något för bloggen och dina läsare bara för dig själv. Du borde välja lite mer med omsorg annars kommer du inte ha några läsare kvar snart och därmed inga samarbeten.

  Sumo 2017-10-21 17:46:06
  Svara
 • Håller med de flesta andras åsikter, det är alldeles för mycket reklam. Jag förstår att du måste överleva och sånt, men jag skulle aldrig köpa någon av de produkter som du promotar eftersom det känns som att om någon betalar tillräckligt bra så skriver du ett sponsrat inlägg om det. Jag läste alltid din blogg förut, men är ganska trött på den nu vilket känns tråkigt. Den är inte längre genuin och personlig.

  Julia 2017-10-21 16:38:43
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Jo överleva gör väl Petra lätt även UTAN en massa dålig reklam. Kammar hon inte in 200.000 per månad?

   Hanna 2017-10-21 18:06:51
   Svara
   • Svar på Hannas kommentar.

    Oskön kommentar Hanna! Varför ska hon vara nöjd med 200k om hon kan tjäna mer? Blir så trött på sådana jante-kommentarer. Dessutom tror jag aldrig någon någonsin har sagt en sådan kommentar till en kille. För övrigt förstår jag att man kan vara kritisk mot vissa blogginlägg, men jag förstår inte hur ni kan kritiska mot petra som person. Det här är hennes jobb och hon gör det uppenbarligen bra eftersom så många företag vill samarbeta med henne. Är inte petras fel att bloggbranschen ser ut som den gör, och att branchens huvudsakliga syfte är att tjäna pengar genom att få unga kvinnor att konsumera så mycket som möjligt.

    Anna 2017-10-22 13:59:37
    Svara
 • Jag och flera av mina vänner har läst din blogg i över 10 år och vi har tillsammans diskuterat hur det på sista tiden känts mer som att läsa reklamsidorna i en tidning. Jag känner mig lite lurad när jag går in och läser då det är alldeles för ofta som det är samarbeten. Kläder & inredning köper jag för det är ju en stor del av DIG och varför jag följer dig. Jag tycker du verkar vara en superskön person och jag saknar inläggen som är mer om dig, ditt liv osv. Jag tycker en tidigare läsare kommenterade bra ovanför, välj en rytm i hur ofta du vill göra inlägg och bestäm en kvot som ska vara sponsrade inlägg. Men mer ”äkta” inlägg än samarbeten tror jag är av största vikt framöver annars kommer du nog tappa flera med mig som inte känner oss bekväma med reklamifieringen som lagt sig över bloggen. Jag vill ha tillbaka Petra i bloggen!! Du är GRYM :)

  Lisa 2017-10-21 16:29:54
  Svara
 • KONTINUITET gällande inläggen önskar jag mig (tidsmässigt). Spelar ingen roll vilket intervall du bestämmer dig för men sen kör du på det, tex alltid en gång per dag. Det blir så hackigt när det ena dagen är tre inlägg och sen inget på flera dagar… Och så ständiga ursäkter eller brutna löften om ”kommer mer snart”. Älskar inläggen, men bestäm dig för ett tempo/intervall och så håller du fast vid det. Och så kan du tex bestämma dig att du kör på 2 reklam av 7 möjliga på en vecka, då blir det dessutom bra balans (eller att det är 7 vanliga inlägg per vecka och att du lägger till reklam utöver det). Då gör du inte dina läsare besvikna och det blir mindre stress för dig med ökad struktur. Lovar att du dessutom hittar ett ökat lugn och mindre måsten när du vet hur ofta du ska leverera – vare sig mer eller mindre. Lycka till!

  E 2017-10-21 16:16:18
  Svara
 • Vill läsa mer om hur man klär sig för sin kropp!!! Du som är duktig på allt sånt, det hade vart kul<333 sen saknar jag poddisen….:((

  Ellen J 2017-10-21 16:00:16
  Svara
 • Jag gillar DIG och vill läsa om dina tankar, planer och allt som handlar om dig liksom. Du är ju en ”skönjävel” som du brukar säga i podden (alltså du säger det inte om dig själv men jag älskar uttrycket) och det är du som är kul och intressant. Inte alla reklaminslag som jag förstår kommer finnas kvar, men blandas de med vanliga inlägg är det helt okej. På tal om podden så saknar jag den sjuuukt mycket! Snälla säg att den kommer tillbaka? Ni är så härliga och det är tomt utan er 💗

  Cornelia 2017-10-21 14:52:22
  Svara
 • Mer om inredning :)

  linnea 2017-10-21 14:50:10
  Svara
 • Förstår inte kritiken ang förra inlägget. Det är ett individuellt val hur man väljer att tvätta sig därnere och vad för trosor man väljer att köpa. Jag använder deras produkter och tycker bättre om dem än det som finns på apoteket. Men det är ju en smaksak. Och angående de som säger att det bidrar till en sunkig kvinnosyn, håller inte med. Det är inte så trevligt helt enkelt om man vissa varma dagar svettats så mycket där nere så att man känner att det luktar en del om man särar på benen (eller i armhålan för den delen), och det finns ju motsvarande för män? Det handlar ju helt enkelt om hur mycket man svettas och att man inte vill lukta svett, för det luktar ju inte gott? Men återigen ett frivilligt val att använda en produkt.

  Det är ju två kvinnor som startat detta företag och trevligt att gynna kvinnligt företagande tycker jag :)

  Angående reklam generellt; självklart måste bloggare kunna få göra reklam (läs vilken tidning som helst och det kryllar av reklam?) och gillar man inte reklamen eller tycker att den inte passar en själv är det väl bara att scrolla vidare.

  Håller inte alltid med om att alla reklamer som görs på bloggar/i tidningar/på tunnelbana är något för mig, MEN jag är en egen person och i slutändan är det jag som gör valet om jag köper produkten/tjänsten osv. Jag tycker det är jättebra att reklamen för DeoDoc gjorts så att jag upptäckt produkterna för att jag trivs med dem, men vissa reklamer har jag struntat i. Så enkelt är det.

  Man behöver inte göra saker till dålig kvinnosyn bara för att det har med hygien eller skönhetsprodukter att göra. Man väljer att använda det man vill och jag väljer dessa istället för nåt annat för att stödja kvinnligt företagande som jag i slutändan kommer bidra till ett jämställt samhälle, istället för att klanka ner på produkter, de kvinnor som väljer att använda dem eller de kvinnor som skapat dem.

  P 2017-10-21 14:50:08
  Svara
 • Jag gillar din blogg men senaste halvåret har jag upplevt att kvaliteten försämrats. Var och varannat inlägg är något samarbete och i ungefär ett inlägg per vecka ber du om ursäkt för att du inte hunnit blogga. Du verkar ha lite för många bollar i luften. Du kanske skulle behöva börja prioritera din tid lite bättre, eller börja tacka nej till saker? Saknar din blogg som den var när du lade ner lite mer tid på den, för då är den underhållande och bra 😊

  Olivia 2017-10-21 14:34:34
  Svara
 • Din blogg är bra när alla dessa samarbete känns trovärdiga. När du samarbetar med 10 olika märken för hudvård och skrivet att ”detta är det bästa jag provat!!!” om alla så är det inte trovärdigt!

  Vill läsa mer om dina tankar om livet, om vardagen, mer ofiltrerat.

  Rebecka 2017-10-21 13:57:48
  Svara
  • Svar på Rebeckas kommentar.

   Sen känns det inte som att du har en plan för ditt bloggande. Många: ”jag ska görarn video över hur jag fixar håret”, ”jag ska berätta mer sen”, ”förbereder en massa inlägg som kommer snart”….och så kommer ingeting. Utom reklamen då. Som jag skrev ovan har jag inget emot reklam i sig men det måste vara proffsigare än så här och mindre motsägelsefulla.

   Rebecka 2017-10-22 01:07:25
   Svara
   • Svar på Rebeckas kommentar.

    Så lät det på Dessies blogg sista året innan bloggen avsomnade. Ständiga löften om förbättring, nya inlägg och nya tag. Någon gång kan man hänvisa till tidsbrist, bloggtorka, sjukdom osv men man kan inte ständigt lova utan att leverera. Sociala medier är flyktiga liksom följare och läsare. Det finns alltid någon annan som är intressant och faktiskt levererar när andra bara lovar.

    Siri 2017-10-22 08:08:07
    Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind