Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Nykär, Födelsedagsfirande, Söta Bebisar och Spontan Oktoberfest!

Petra Tungården Pojkvän

Igår tog jag min stiliga man under armen och traskade ner till Kungsträdgården. Det här låter så töntigt. Men jag tror verkligen att jag blev lite kärare i Markus i fredags. Det är så viktigt med kvällar på tu man hand. När man grottar ner i sig i varandra, vänder på stenar man inte vänt på förut.

Vi kom faktiskt fram till en sak som både hade trott att den andra störde sig på i förhållandet, men som faktiskt visade sig vara tvärt om. Jag älskar att gå runt att pilla, plocka och bara fixa med saker hemma medan Markus kan gilla att kolla på en serie eller vad som helst på tv. Jag kan bli stressad av att ligga still i soffan. Jag har trott att han blir irriterad på mig för att jag springer runt och han har trott att jag stör mig på honom för att jag tycker han är lat och bara ligger still.

Känner ni igen er?

Sedan kan det ju också bli så att han skulle kunna bli irriterad på mig för att han tror att jag är irriterad på honom för han tror att jag tycker han är lat. Ni hör ju, haha!


Jag hade satt på mig en väldigt kort klänning dagen till ära såg jag på bilderna, haha. Såg nästan ut som jag glömt byxorna hemma, iallafall på bilderna. Kalle Anka har alltid varit en stor stilförebild.


De här stövlarna från & Other Stories (ad-link –klick)måste nog vara ett av höstens bästa köp.

Margaux-Dietz bebis
Kom fram och ryckte genast åt mig världens sötaste bebis. Delad första plats med Arnold såklart. Det här är Leo, Anandas barn. De ögonen kommer få precis vad de vill av sina föräldrar. Han måste ju vara en av klotets sötaste barn.

Margaux-Dietz
Sedan kom det här glädjepillret. Känner att jag inte alls hunnit hänga tillräckligt med Margaux och Ananda senaste tiden. Tycker så mycket om de två. De är lika knäppa som jag. Kommer aldrig glömma vår resa till Costa Rica, en minst sagt galen trio på en liten ö.


Trion <3

Max Modén
Har inte varit på Carousel tidigare. De hade så mycket tjusiga tavlor på väggarna signerade Max Modén.Blev så sugen på några print hem till oss.

Jannike-Ebbing
Sedan berättade Malin att de skulle på Oktoberfest ikväll till en kompis. Då sa jag att den var nästa helg. För vi hade tackat nej för vi ska på en annan maskerad då. Men tydligen hade jag sett fel på datumen. Så jag och Markus tog Bisse under armen som gjorde sällis till Buttricks.


Japp, två timmar var på en fördrink hos Malin och Niklas iförd hyrd oktoberdräkt.

Oktoberfest
Alla var uppklädda till tänderna.

Oktoberfest
Det kändes som att man åkte tidsmaskin tillbaka till studenten, haha. Folk dansade på borden och vrålade ikapp till livebandet. Dock började festligheterna redan vid 19, så jag och Markus gjorde smiten innan klockan slog tolv. En magisk lördag som innehöll allt.

Nu väntar brunch på med några kompisar på Sturebadet.

Jag vill bara säga att helvete vad peppad jag blev av alla era kommentarer. Ibland behöver man en käftsmäll för att vakna upp och tänka om.

Puss på er! Hoppas ni har en magisk söndag! Vi hörs ikväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Åh var är klänningen ifrån? Så fin😍

  Linnea 2017-10-23 17:03:21
  Svara
 • Din jacka du hade till klänningen, vart kan man hitta den?:)

  Elin 2017-10-23 11:10:45
  Svara
 • Undrar fortfarande vad som hände med podden??:( saknar den!

  Linn 2017-10-23 07:58:01
  Svara
 • Petra – You are super, you are amazingly beautiful woman! You inspire many people with your impeccable taste for creating beautiful images and interiors! Thank you so much!

  Evgenia 2017-10-22 15:55:35
  Svara
 • vilken skön oktoberfest!

  victor 2017-10-22 15:50:30 http://nouw.com/98v0
  Svara
 • Helt ärligt, ja – outfitten var väl inte det bästa du någonsin tagit på dig. Men vad gör det när det finns 364 andra dagar på året?

  pilla 2017-10-22 15:44:19 http://utochspring.com
  Svara
 • Petra! Kan du snälla snälla berätta vilka de tre vinnarna är av spanx tävlingen? Den tog slut för ett tag sedan. Please!! ❤️❤️❤️❤️

  Gulien 2017-10-22 15:36:25
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind