Weekly Plans


Så var det ny vecka. 

Jag läste i Fornis blogg hur harmonisk hon känner sig. Jag känner raka motsatsen idag. Känns som någon dumpat en stor hög med tegelstenar på mitt bröst. Jag känner mig pressad. Jag har ångest för vissa saker jag bokat in. Ångest för saker jag inte hunnit med. Ångest för kompisar jag inte hunnit ringa. Bidrar kanske inte med härligaste måndagspeppkänslan idag.

Samtidigt känner jag att livet är alldeles för kort för att gå runt och ha ångest och känna sig tyngd. Det är inte jag. Så jag ska försöka skaka av mig allt.

Jag har tagit till mig allt ni sagt – varenda ord. Tro inget annat.

Men kampanjer och inlägg bokas flera månader i förväg. Det är inget jag kan ändra på under en natt. Jag kommer dra ner och välja mina samarbeten med mer omsorg. Även om jag tycker att de samarbeten jag gjort varit bra. Jag skulle aldrig posta ett inlägg med ett samarbete som jag inte är nöjd med. Jag lägger verkligen ner så mycket tid och kärlek på mina samarbeten, men jag hör vad ni säger om att det ibland blir för mycket. Jag försöker som exempel alltid styla Cubus med dyrare accessoarer som känns jag. Min stil består ofta av budgetplagg, men med roliga accessoarer eller något lite exklusivare plagg i dyrare material som skinn.

Jag har inlägg som redan är inbokade och kontrakt jag inte kan bryta. Jag hoppas ni som läsare har förståelse för detta.

Jag lyssnade på ett så bra poddavsnitt av Framgångspodden med Mikael Arndt. Där han sa att hans dotter börjar varje morgon med en tacksamhetsdusch. Hon bara låter allt hon är tacksam över skölja över henne. Efter det kan man ju typ inte vara irriterad eller ledsen. Så det är vad jag tänker göra just nu.

Okej, nu skiter vi i min klagosång och så kollar vi på vad jag ska hitta på i veckan.

Måndag: Jobb på förmiddag, Lunchträning på Kampsportslabbet, övningsköra (!!!), möte med Caroline om inredningen på kontoret. Sedan blir det kvällsjobb med Adoore och bloggen. Ska förbereda inlägg inför veckan.

Tisdag: Ska till Emelie och färga håret på morgonkvisten, bestämt mig för att bli tokblond. Lunchmöte på H&M sedan väntar redaktionsjobb ska göra sidor till magasinet.

Onsdag: Morgonpass på Kampsportslabbet. Sedan väntar en dag på olika presskontor. Ska cykla runt och låna kläder till festjobbet jag ska styla. Dock har de flesta kontoren bytt till vårkollektionerna redan alltså SS18, så måste låna mycket direkt från märkena eller i butik. På kvällen ska jag preppa inför ett event jag håller i på torsdag morgon.

Torsdag: Håller i ett event på morgonen på kontoret för mina kära kollegor. På eftermiddagen ska jag ut till SVT kostymförråd för att låna maskeradkläder med Forni och Margaux till Bellas maskerad på lördag. På kvällen kommer min BFF Mathilda från och ska sova över hos mig för på fredag får hon nämligen sin nya lägenhet. Jag tror inte ni förstår hur glad jag är att min bästis ska flytta hem till Sverige igen! På kvällen har både H&M och Rodebjer event, men får se när Mathilda landar vad vi hinner med.

Fredag: Kampsportslabbet och inspelning för ett kommande samarbete.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
 • I appreciate your quality stuff, that was really so useful and informative.

  Svara
 • Your account can be activated and logged in securely. You can pay your bills online, view statements online, and see any activity.

  ranioklng30 2022-09-12 14:57:11 https://activationmycards.info/myindigocard-login/
  Svara
 • I’d should talk to you here. Which is not some thing I do! I quite like reading a post which will make people believe. Also, many thanks permitting me to comment!

  slot online anti rungkad 2022-08-29 14:23:28 https://xn--pla777-y0c2i.xn--mk1bu44c
  Svara
 • I really appreciate to read this blog it is very helpful and very efficiently written information. CLICK HERE

  Svara
 • Thanks For sharing this valuable information. if you like food this article is only for you guys. Wendy’s is an American multinational chain of fast-food restaurants. Wendy’s is the third-largest hamburger fast-food chain in the country. Wendy’s Breakfast Menu 2022

  boyoh93374 2022-06-01 12:29:56 https://wendys-breakfast-menu.info/
  Svara
 • Its wonderful blog. I love it keep sharing these types of posts. And And If anyone is searching about Interior Designer in Noida . Than your welcome to our webpage

  Interior Designer in Noida 2022-04-11 12:14:44
  Svara
 • Its wonderful blog. I love it keep sharing this types of posts. And And If anyone is searching about Interior Designer in Noida. Than your welcome to our webpage

  Interior Designer in Noida 2022-04-11 12:13:46 http://thegoodwood.in/interior-designer-in-noida/
  Svara
 • Hej!

  Undrar vad som har hänt med podden? Har du inte sagt det eller har jag missat det?

  Hälsningar Anna

  Anna 2017-10-25 02:33:28
  Svara
 • Hallå du måste inte ta till dig varenda ord som sägs om din blogg. Du kommer bli dränerad. Lyssna på det som du tycker är vettig kritik och strunta i resten. Om du ska anpassa dig efter alla åsikter så kommer bloggen bli kaos.

  Anna 2017-10-24 18:55:52
  Svara
 • Heja! Tycker du är grym! (Märks att du är stressad men det kommenterar folk pga oro, däremot tycker jag du fått utstå en del lite väl hård kritik <3 )
  Vore roligt och mer inspirerande om du visade övningar och gav träningstips i samband med dina sponsrade inlägg för träningskläder. Alltså inte en snygg pose rakt upp och ner utan mer som du faktiskt kör på hårt i träningslokalen :)
  Kul med "ett foto i timmen" eller mer utförligt om presslån och styling som någon annan också skrev.
  Även bilder hemifrån som inte visas så ofta, typ hallen/walk in closet/badrum (nymålat?) osv
  Gärna en visning av dina privata smycken, ser ut som du samlat på dig en hel del fint bling senaste året! :)

  J 2017-10-24 10:05:30
  Svara
 • Har följt din blogg många år nu och tycker faktiskt det är en otrolig mix. Tror dina vänner och Marcus kan känna sig lyckligt lottade som har dig i sin närhet. :)

  Tänkte också fråga var vinnarna av senaste spanxtävlingen finns? :)

  Sanna T 2017-10-23 21:12:30
  Svara
 • Jag förstår verkligen att du känner dig stressad! Jag kan också få lite panikkänslor när jag har för mycket inbokat, även om det är superroliga grejer. Kan tänka mig att din bransch gör gränsdragningen mellan work and pleasure extra svår också :/
  Ångest är funktionellt. Ibland talar ångest om för oss när vi gör något som går åt motsatt riktning än den vi vill gå mot. Det kan vara värt att ha i åtanke istället för att försöka skaka av sig dessa typer av känslor. Ta hand om dig, Petra! ❤️

  J 2017-10-23 20:32:33
  Svara
 • Älskar din blogg, ha en toppenvecka?

  Elin 2017-10-23 18:29:20
  Svara
 • vilken härlig vecka!

  victor 2017-10-23 17:55:20 http://nouw.com/98v0
  Svara
 • Försök att fokusera på det roliga i varje grej för sig och ta en sak i taget. Det enda som spelar roll är ju egentligen dr du gör just nu. Kändes det roligt när du bokade in det tycker du nog det är kul egentligen, men när allt ackumeleras blir det för mycket. Och vet du, även om det känns knas nu så kommer det gå över! Kul att du blev pepp av läsarnas kommentarer :) kram!

  Stina 2017-10-23 13:44:40
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Antingen så går det över, håller i sig eller så blir symtomen värre. Utbrändhet innebär att hjärnans nervtrådar inte kopplar…..

   K 2017-10-23 20:20:13
   Svara
 • Hej Petra!

  Jag har precis klippt av håret och behöver lite stylingtips! Jag får inte riktigt till det och det känns som det blir alldeles för krulligt med min locktång. Hur gör du för att få dom där fina vågorna i håret? :)

  Kram

  Amanda 2017-10-23 10:33:38
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Testa en wand, dvd locktång som inte ”stängs” utan bara är en varm pinne. Dålig beskrivning kanske men tycker att de är så mycket lättare att få det bra med!

   Sofie 2017-10-23 20:23:23
   Svara
 • Får man låna/hyra kläder på SVTs kostymförråd för privat bruk??

  Tess 2017-10-23 09:53:59
  Svara
 • Tjena! Måste bara säga att du är så grym, har läst din blogg länge och tycker du verkar så satans skön. Personlig, öppen och bra mix på inläggen. Tycker dessutom att din blogg blivit bättre på reklamfronten, känns som det var mer reklam för typ ett halvår sen… så, klart det är nice med mindre reklam men i övrigt: keep up the good work!! Vi är massa läsare som tycker att din blogg är awesome precis som den är!!

  Mathilda 2017-10-23 09:45:07
  Svara
 • Hoppas du får en bra måndag och en härlig vecka!

  Josefine 2017-10-23 09:11:27 https://varmepumpshopen.se/
  Svara
 • På tal om inlägget om tips på vad du kan skriva om!

  Jag skulle tycka att det var så kul om du gjorde ett inlägg om hur du går till väga vid presslån. Jag är inte alls insatt och tycker det vore så intressant!!! Typ ”idag ska jag låna kläder till ett festjobb jag ska styla” (onsdagens arbete). ”Jag har de här kontoren att välja på, jag tänker såhär, det funkar såhär, låna kläderna si och så länge”, vad händer t.ex. om kläder går sönder/blir smutsiga?, händer något speciellt om du inte tar med alla plagg i artikeln/reportaget (vad slutet nu blir). Liksom lite bakom kulisserna info ?

  Samma sak för ditt event som du ska ha i veckan. Hur tänker du inför det? Hur lägger du upp ett event? Vad ska man tänka på, o såklart dina reflektioner efter eventet är färdigt! Vad gick bra? Vad kan du göra bättre nästa gång?

  Hoppas du förstår vad jag menar! Tack för förhand och ha en fantastisk vecka!

  Angelica 2017-10-23 08:50:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!