Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

I kortaste laget – Årets bästa klipp!

Kortklippt
Idag börjar jag dagen i stolen hos Emelie på Hairtalk.
Jag har nästan tagit ut alla extensions men har en rad kvar för utfyllnad. Jag tror jag ska färga håret lite blondare och kallare. Jag har ju varit lite osäker på mitt nya klipp. När det är stylat så tycker jag att det är hur fint som helst, men när det bara ligger slickat och rakt är det riktigt trist. Men jag måste ändå erkänna att jag känner mig lite coolare i det, dessutom framhäver det verkligen ens drag – och det är kul att ha en ”frisyr”. Jag älskar den busiga lite rufsiga looken.

Det är flera som frågat hur jag stylar håret – och som frågat om inspirationsbilder, så jag gjorde ett litet kollage. Ska se om jag kan filma det idag hos Emelie. Jag använder en konformad locktång, som är smalare och blir bredare upptill. Sedan lockar jag håret åt varannat hål, en lock mot ansiktet, en åt andra hållet.

Harper-and-Harley-Haur

Precis så här vill jag att barret ska vara stylat som Harper and Harley.

Page

Jag tycker det är fint när det är lite halvlockat och busigt som på bilden ovan. Jag hade velat få till det ännu lite rockigare.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Petra kan du snälla avslöja vilken locktång du använder, dina lockar är så fina! Har samma längd som du på håret och försöker få till samma lockar men verkar svårt med min tång. Kram!

    linnea 2017-10-27 12:05:08
    Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind