Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Höstuniform!

Höstoutfit

Hola Babes!

Idag önskar man ju att man befann sig i ett annat land. Herregud vilket väder eller okej det hade räckt med att man inte behövde lämna sin lägenhet. Dessvärre har jag massa ärenden idag. Så det är bara att dra på sig hatten och ge sig ut i pissregnet.

Jag har insett att jag måste köpa nya överdelar. Jag har nästan inga hösttröjor, alltså mer mysiga plagg. Det låter ju helt galet, det borde jag ju ha. Däremot har jag mycket sommarkläder och nederdelar. Men inte överdrivet mycket blusar, skjortor eller tröjor. Det är konstigt hur man återkommande köper samma typ av plagg istället för att köpa det som faktiskt fattas i garderoben. Ofta brukar jag till Markus förfäran gå loss i hans garderob. Han blev inte alls speciellt munter när han såg att jag hade lånat hans rock på bilden. Han förstår inte hur det är möjligt när jag har tre gånger så mycket jackor som honom. Man vill alltid ha det som inte är ens eget, haha.

Men nu över till något roligare än mina kläddispyter med min pojkvän. Jag blev så taggad när jag läste Jossans inlägg igår om frihetskänslan hon kände just nu. Jag blev pepp! Läs det – klicka här för att komma till inlägget!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Det känner man igen, he,he, att ha mkt av en typ av kläder. För mig är det överdelar, blusar & tshirts (och sommarkläder) som svämmar över och är alltid på jakt efter den perfekta tishan, så det fylls på kontinuerligt, när jag eg.skulle behöva koftor & jackor/kappor, tycker av ngn anledning ytterplagg är skittrist att shoppa, trist utbud och vill man ha ngt som är snyggt skräddat och sitter bra så är det svindyrt och det finns liksom inte utrymme för att ändra sig då el variera sig.

  Lina 2017-10-25 21:07:45
  Svara
 • Men tack gulle dig!! Va kul att du blev peppad av mitt inlägg :D även om det inte är för alla, hehe.. Ses i morgon, så spänd på att se vad det är! Puss!

  josefindahlberg 2017-10-25 20:02:15
  Svara
 • Varför klicka in på hennes blogg? Hon är ju aptråkig. Snassrk mer förutsägbar ”bloggare” finns ju typ inte….

  B 2017-10-25 15:48:12
  Svara
  • Svar på Bs kommentar.

   Vad är det här för jävla kommentar? Du tycker ju uppenbart att hennes blogg är intressant då du tar dig tiden att till och med kommentera!

   Josephine 2017-10-25 22:20:16
   Svara
 • Mysig tröja! Var kommer den ifrån?

  Bea 2017-10-25 13:36:23
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind