Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Ommöblering, By Malene Birger Utförsäljning, Överraskning och Eventplanering!

Mantis

Jag började gårdagen med att jobba hemifrån på förmiddagen. Jag skulle nämligen ha möte med Alexandra som ska hjälpa till att styla mitt hem för ett hemma hos jobb för en tidning. Hon är så jäkla duktig, tror jobbet kommer bli så fint.

Dagbädden ska jag flytta till kontoret måste bara få tummen ur och göra det. Vi tänker att vi ska satsa på två fåtöljer istället i ljusare textil eller skinn. Just nu är det hela havet stormar i vårt hem. Som ni ser på bilden så har vi köpt en ny lampa från Mantis som jag trånat efter ett tag. Dock ser den helt malplacerad ut just nu då de fattas tavlor och lite sådant. Men det kommer bli bra när allt är på sin plats. Har äntligen tack vare Carro hittat några tavlor som jag vill ha – så nu ett år senare börjar pusselbitarna falla på plats. Jag tror stenhårt på att skynda långsamt när det kommer till ens hem.

REGN

Efter vårt möte cyklade jag i piskande ösregn ner till kontoret. Jag var alltså tvungen att byta både byxor och jacka för att jag var så genomblöt när jag väl kom fram. Glad var jag uppenbarligen ändå.

Lagerhaus
Sedan sprang jag och Carro ner till Lagerhaus. När ni läser det här inlägget håller jag i ett event för alla mina kära kollegor på NO18. Jag, Jacobs Creek (som jag håller eventet med) och Carro bestämde oss för att styra en inflyttningsfrukost och överraska alla genom att ha städat upp på vårt stökiga kontor.

Lagerhaus-Lådor
Vi shoppade loss…

Lagerhaus
Och fyllde hissen till bredden, haha.

By-Malene-Birger
Sedan tog jag en supersnabb timeout i fixandet. By Malene Birger hade nämligen utförsäljning så jag, Alexia, Linn och Joanna sprang tvärs över gatan för att fynda. Fick med mig några plagg som jag velat ha till en spottstyver av priset.

Blommor-Blommor
Sedan sprang jag tillbaka upp till kontoret där Carro hade börjat plocka upp alla blommor till eventet. Vi hade nämligen anlitat henne som stylist för frukosten. Om det är någon som jag litar på så är det Carro.

Jag och Carro blev så exalterade och kände att wow det är typ det här vi vill göra, planera, styra och styla events. Så jäkla kul!


Sedan ringde det på dörren och en miljard ballonger anlände tillsammans med superhärliga Marie från mediabyrån.


Så fint att de valde guldsnören till ballongerna.

NO18-Event
Sedan städade jag av allas skrivbord, slängde massa skräp och sorterade upp alla skit i lådor.

No18-Kontor
Vi hade köpt korgar till allas skrivbord så folk kan gömma sina saker under bordet och temporära lådor att ställa på skrivborden, så allt inte behöver ligga utspritt till höger och vänster.

Jag och Carro ska snart styla om hela kontoret med sprillans nya möbler, allt möblemang ska bytas ut. Men tillsvidare blir detta kalas.

Kakelugn
Ibland måste jag nästan nypa mig i armen för vi har så vackert kontor. Jag älskar den öppna spisen som är det första man möts av när man kommer in i vår lounge. Ni vet ju att jag är riktigt knäsvag för pampig stuckatur –så det här rummet har verkligen alla rätt i min värld.

Royal-Copenhagen
Carro hade lånat in koppar och fat från Royal Copenhagen. Jag har inte sett de här kantiga underläggen tidigare. Kände direkt att att jag gärna hade haft den servisen hemma hos mig. Klassiskt men med en rolig tvist.


Jag är helt besatt av de här vaxade stearinljusen som jag hittade i en liten blomsteraffär för ett tag sedan. De känns så lyxiga och brinner i en evighet. Ska ta reda på vad de heter om ni är sugna. De finns dessutom i massa härliga färger. Carro hade valt beiga till dagens event.


Sedan drog mina favoritpuddingar iväg på en pressmiddag.


Kände mig inte riktigt lika fab som dessa två donnor.


Vid 20.30 begav jag hemåt för att mötas av detta utanför vår dörr. Jag hade nämligen fraktat hem massa saker som stått på kontoret. Jag tror våra grannar fullkomligt älskar att dela trapphus med mig. Som tur är bor jag i världens trevligaste förening där vi lärt känna alla bra så det brukar vara lugnt. Så väl hemma var det bara att frakta ner allt i källaren.

Trapphus
Visste ni att vi har tre dörrar in till vår lägenhet? Vår lägenhet är nämligen tre hopslagna lägenheter om man ser till originalplanritningen. Men nu är såklart två igenbommade, men går att öppna upp om man skulle vilja stycka upp den. Visst är trapphuset vackert. Så häftigt att vi har en liten kamin utanför vår ytterdörr.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • Hej Petra. Du hade ju två ryamattor förut som du hade för en plåtning hemma tror jag. Vet inte om dom har åkt tillbaka till butiken men om du har någon kvar men skulle vilja sälja den så får du gärna höra av dig :)
  Kram

  Joanna 2017-10-29 19:16:39
  Svara
 • Petra <3 Du är så jävla snygg, cool och driftig!! Blir så ledsen att tjejer sitter och trycker ner andra tjejer på detta viset. Hoppas du inte tar åt dig allt för mycket trots att vissa kommentarer måste göra ont. Vi är många som backar dig och tycker du är grym!!

  Inez 2017-10-27 23:31:32
  Svara
 • Ser ut som att ljusen är från Ester och Erik. Säljer dem i vår shopp och massa andra färger! 👍🏻😊

  Sandra 2017-10-27 19:02:07 http://interiorforyou.se
  Svara
 • vilka härliga bilder! det ser så snyggt ut med den pampiga soffan <3 dröm

  victor 2017-10-27 09:53:37 http://nouw.com/98v0
  Svara
 • hihi! Kabin? Du menar kamin? <3 :D Helt magiskt kontor förövrigt!

  Hanna 2017-10-27 06:44:43
  Svara
 • Ser ut som ljusen är från danska märket Ester och Erik :) Tack för all inspiration man får på din blogg!

  Johanna 2017-10-26 20:00:00
  Svara
 • Hej lilla petris!! Ni har så fint hemma! O du passar riktigt bra i kortare hår, jobbade med en tjej en gång som hade lite kortare (men ändå längre) page, påminner om henne på vissa bilder :) Må så gott!!

  Jenny 2017-10-26 19:54:28
  Svara
 • Näe vet ni vad. Sitt ni hemma och sura över att ni inte är snygga och glada som Petra. Jag läser bloggen som en slags verklighetsflykt från min grå vardag och jag tycker att det är underbart hur mycket Petra delar med sig av.
  Jag vet att det inte hjälper så mycket och att det är svårt att glömma elaka ord, men Petra, from me to you: du är fab. Helt enkelt. Tack för din blogg och för allt du delar med dig av.
  Ni andra kan gå över till att läsa ”Hemmamamma Lisa 36 år i Sölvesborg”-bloggen om ni tycker att allt ska vara oförändrat o trist.

  Frizz 2017-10-26 16:28:01
  Svara
 • Du verkar så sjukt underbar! Man liksom bara önskar att man hade en vän som dig haha :) Snygg, glad och drivande!

  Cecilia 2017-10-26 16:02:54
  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja veta färgnummer på den blå färgen ni har på ert kontor? Den färgen ska jag ha i min hall!

  Kicki 2017-10-26 15:03:59
  Svara
 • Du passar så bra i nya frisyren!😍 vart är din mysiga stickade tröja ifrån?? Så fin!

  Camilla 2017-10-26 14:17:52
  Svara
 • Hej! Vore intressant att läsa hur du tänker angående slit- och slängkulturen vi har både när det gäller kläder och inredning. Du skriver i detta inlägg om hur du ska köpa nytt både till hemmet och till kontoret. Tillverkningar av möbler och prylar som sliter sååå mycket på miljön! Dessutom uppmuntra till att ständigt köpa nytt (då spelar det ingen roll ifall man väljer att köpa kläder på H&M eller möbler på svenskt tenn, även om det senare alternativet förstås har en annan andrahandsmarknad). Som sagt, skulle vara intressant att höra dina tankar kring miljö och konsumtion!

  Helena 2017-10-26 13:18:38
  Svara
 • Petra, jag önskar fan att jag var din vän,kollega för jag tycker du är en riktig glädjespridare!!
  Kram till dig från Götlaborg :)

  Frida 2017-10-26 12:27:21
  Svara
 • I am obsessed with the wooden floor with drawings on. Was it like this when you took over the place? Do you have more pictures of it? Thanks, xx

  lychette 2017-10-26 09:58:00
  Svara
 • Vill inte vara taskig, du är ju en jättesnygg tjej men vad har du gjort med ditt ansikte!? Du kan ju knappt ens le längre, så mycket filler och botox eller vad det nu är! Ibland kan man bli blind för det själv men det ser högst onaturligt ut…

  Louise 2017-10-26 09:08:05
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Blir lite nyfiken, om du inte vill vara taskig vad är då syftet med kommentaren? Den känns inte direkt välmenande.

   Johanna 2017-10-26 14:02:35
   Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Som att det gör det okej att du skriver: ”Du är ju en jättesnygg” tjej. Sitter du och pratar om dina vänners utseende så med? Tycker det är så himla konstigt att man tar sig friheter och tycker att man minsann ska dela sina åsikter gällande andras utseende. Du får absolut tycka precis vad du vill. Men du känner verkligen att det är nödvändigt att skriva det till mig? Att jag skulle uppskatta det? Att det skulle göra min dag?

   Tack det värmde verkligen.

   Petra Tungården 2017-10-26 11:31:03 http://petra.metromode.se
   Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Kan bara hålla med. Supertrist. Blir så opersonlig. Dina vänner ser mer naturliga ut och individuella därmed

   Molly 2017-10-26 11:09:21
   Svara
   • Svar på Mollys kommentar.

    Vad härlig du verkar vara Molly : )

    Petra Tungården 2017-10-26 11:25:05 http://petra.metromode.se
    Svara
    • Svar på Petra Tungårdens kommentar.

     Vore intressant om du skrev ett eget inlägg om detta: varför har du valt att ändra på ditt utseende så mycket. Och om det verkligen ha gjort dig lyckligare. Skulle vara intressant att veta!

     Camilla 2017-10-26 11:57:11
     Svara
     • Svar på Camillas kommentar.

      Ja verkligen. Om du tar åt sig så mycket betyder det väl att du själv inte är nöjd? Annars hade du väl varit supernöjd och glad?

      Molly 2017-10-26 12:28:37
      Svara
      • Svar på Mollys kommentar.

       Förstår inte riktigt vad som händer?? Vad ger det er att kommentera negativt om någon annans utseende? Vad är syftet? Vi tjejer borde stötta & peppa varandra istället!🌟

       Camilla 2017-10-26 14:20:18
       Svara
      • Svar på Mollys kommentar.

       Betyder det verkligen det Molly? Hur hade du känt om någon främling hade kommit fram till dig och börjat peka alla fel och brister hos dig?

       Johanna 2017-10-26 14:06:01
       Svara
       • Svar på Johannas kommentar.

        Ganska stor skillnad på en främling och mig och någon som har en blogg. Dessutom skillnad på medfödda ev defekter eller självvalda. Varför är alltid positiv kritik ok men aldrig ett ifrågasättande? Petra borde kunna svara själv och jag är övertygad om att hon är fin utan massa ingrepp. Det är ett ansvar jag tycker ni (antar att du är Fingal) influensers borde ta vara på. Att om inte ni duger som ni är, hur ska vi andra känna oss då? Var i så fall öppen med ingrepp. Varför ska det hymlas med dom? Stå upp för det precis som allt annat står upp för och marknadsför!

        Molly 2017-10-26 15:36:47
        Svara
       • Svar på Johannas kommentar.

        Molly: Den motiveringen är knappast logisk ”du tar åt dig för att det är sant” – då finns det väl snarare ännu större anledning att inte såra? Och det är väl heller inget fel i att vara osäker på sitt utseende? Det är mänskligt, många människor är det även om de ser fantastiska ut.

        Olivia 2017-10-26 15:35:58
        Svara
        • Svar på Olivias kommentar.

         Verkar vara väldigt svårt att få dig att förstå andemeningen här.
         Petra får ju komplimanger dagligen för sin kropp, frisyr etc.
         Och varför behöver du svara åt Petra? Har inte du en egen blogg?
         Känns inte som vi kommer vidare här.. ger upp

         Molly 2017-10-26 16:00:13
         Svara
         • Svar på Mollys kommentar.

          Jag kan inte slappa detta. Det ni sager Louise och Molly ar vidrigt! Forsoket att maskera det som konstruktiv kritik misslyckas totalt. Avsikten ar pure evil. Om du/ni kanner att det ar OK att saga nagot sadant till nagon manniska, dessutom till en manniska som sa generost bjuder pa sitt liv (som ni sa girigt konsumerar) sa borde du verkligen ge upp (Molly). jag menar, VEM AR DU?! Petra; du ar en 10/10 in every respect. Tack for en grym blogg.

          Eddie 2017-10-26 18:24:04
          Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind