Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

En lysande idé!


Som jag skrev för någon dag sedan så har vi lagt vantarna på en ny familjemedlem, Mantis. Hälsa vår nya lampa välkommen. Dessvärre gifte den sig absolut inte till vår guldiga Flos som stod där i hörnet, så den har blivit förvisad till kontoret. Lampan är ett socialt geni, en riktigt kameleont, som fungerar lika bra över hyllan som dinglandes över soffan. Först kände jag bara att herregud vad har jag gjort. Men sedan lugnade Alexandra mig och sa att den kommer bli toksnyggt så fort vi får upp tavlor på väggen. Jag tror hon har rätt. Det är så tomt där nu. Jag har beställt två ganska stora beiga målningar, ni får såklart se så fort de anländer.


Ser ju ganska tomt ut nu, haha. Sedan ska ju dagbädden också få ett nytt boende. Kan vi prata om hur fina The Apartment (annonslänk) kuddarna är? Älskar den kalla beiga tonen – den känns så lyxig!


Jag är en riktig auktionsknarkare. Jag älskar att sitta och leta efter fynd online. Det är lite som att Tindra. Det känns som att man är ute på skattjakt. Jag tänker alltid, en sida till – sedan måste jag sluta. En till. Okej, Petra nu måste du sluta. Men okej, bara en sida till. Tänk om jag missar världens grej. Jag brukar gå in på Barnebys som samlar alla auktionshus under ett och samma tak, så smidigt.

Fyndade den här tavlan av Rolf Erling Nygren på Stockholms auktionsverk för någon vecka sedan. Tror inte vi kommer behålla den i lägenheten. Jag vet inte vad det är men det är verkligen någon som tilltalar mig med målningen. Tror kanske det är färgvalen. Den passar ju onekligen väldigt bra till våra nyanser hemma.

Nu ska jag fortsätta kolla på Idol <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hittade liknande tavlor som Petra har på väggarna på Blocket!! https://www.blocket.se/stockholm/Tavlor_76382470.htm?ca=11

  Signe 2017-11-04 16:28:18
  Svara
 • Så fint!

  Linda 2017-10-29 19:31:03 http://nouw.com/2barnsmammaochnpf
  Svara
 • wow vilken lägenhet!

  Isabella P 2017-10-29 16:28:41 http://isabellap.forme.se/
  Svara
 • Alltså, vad är grejen med Mantis-lampan?? Ser ut som en överdimensionerad skrivbordslampa, vad är grejen??? Flos-lampan och -stilen mycket snyggare. Tror du blir blockerad för att du vill för mycket!! Lugna ner dig och tänk ut hur du/ni vill ha det!!!

  Maja 2017-10-28 18:37:50
  Svara
 • Hej Petra! Var är den fina vardagsrumsmattan ifrån?

  Saga 2017-10-28 01:11:21
  Svara
 • Ni måste behålla tavlan hemma *hjärtögonemoji*

  D 2017-10-27 23:02:55
  Svara
 • Hej! Är på jakt efter en ny soffa men tycker det är så svårt att hitta en stor, skön och snygg soffa i ett. Såg eran och den ser bara för härlig ut!! Vart han ni köpt den?

  julia 2017-10-27 22:08:20
  Svara
 • Du är så otroligt duktig på inredning men det känns att nåt saknas i ert vardagsrum och det är just ljuset! Rummet är ganska mörkt ser det ut som och det gör det säkert lite utmanande. Så satsa på bra och mångsidig belysning är mitt tips.

  Hanna 2017-10-27 21:35:15
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Jag håller med! Vi har ganska många ljuskällor. Men jag vill verkligen ha en stor lampa också, men den jag vill ha är så förbaskat dyr, haha. Så vi har inte råd just nu : ) Men snart så!

   Kram!

   Petra Tungården 2017-10-28 10:13:38 http://petra.metromode.se
   Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!