Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

New in: Pinch Me

Innehåller annonslänk. 

Jennie-Ellen

De här klackarna från Jennie Ellen är mina favoriter i skohyllan. Just den här modellen är så bekväm, trots att klacken ändå är ganska hög. Jag går ju så snett så tycker det är så skönt att hälen går upp en bit, så foten blir mer stabil. Ska filma mina fötter bakifrån någon gång ni kommer inte tro att det är sant. Så åt helvete går jag. Jag måste verkligen ta tag i det innan mina knän stryker med också.

Åter till de bekväma skorna. Det här har resulterat i att nästan alla mina kompisar alltid har samma skor, haha. För någon dag sedan mailade Jennie att ”Pinch me” i gul snake precis kommit in i lager igen. Velat länge vantarna på den här färgen länge, men de har varit slutsålda. Såg att de kommit in i brun mocka också – så fint.

Sugna? Finns här!

Jennie-Ellen-Skor
Innehåller annonslänk. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Petra!
  Kan inte du göra en guide kring hur man håller sig snygg på vintern? Jag tycker det är så otroligt svårt att vara snygg men samtidigt inte frysa. Jag vill INTE sätta på mig den stora dunjackan och fula vinterboots. Jag vill fortsätta vara feminin och klä mig i plagg som inte gör att jag försvinner. Detta är verkligen så ytligt men jag tycker verkligen att det är svårt! Vad är dina bästa tips?
  Kram!

  Melinda 2017-11-01 11:35:17
  Svara
 • ❤❤❤❤❤❤❤

  J-E 2017-11-01 07:15:38 http://jennie-ellen.com
  Svara
 • Så fina! Hur är de i storlekarna? :)

  Hannah 2017-10-31 16:54:34
  Svara
 • Så snygga! snakeskinn är ju såå coolt nu.

  victor 2017-10-31 11:13:05 http://nouw.com/98v0
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind