Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Misslyckad BUS, Frukost på Sängen, Mamma Mia, Söndagsjobb och Somna mitt i en pyttipanna!

Torsdagen började med att jag satt och jagade modeller till vårt modejobb. Ofta ber man modellagenturerna att skicka förslag som man sedan går igenom. Nu blev det inte Nastya, men jäklar vilka snygga bryn hon hade.


Då mitt modejobb blev framflyttat en vecka pågrund av att flygkaos i Berlin hann jag plåta av några samarbeten och outfits tillsammans med Joanna och Lisa.

Unvined
Efter plåtningen skålade in helgen. Sedan gick gick Joanna hem och jag bytte om till mjukiskläder. Jag skulle egentligen iväg på en middag, men jag var helt slut. Markus var också borta så jag var helt själv. Så jävla skönt att få vara helt själv ibland.


På lördagen överraskade jag Markus med frukost på sängen. Eller okej, haha han sparkade snarare mig ur sängen och bad mig kolla mig själv i spegeln…


Eh, jag fick en chock när jag såg mig själv i spegeln, haha! Gick på lite väl aggressivt med brännan. Som ni förstår hade jag gjort brun utan sol kvällen innan. Dock kan jag lugna er genom att avslöja att det blev det mycket bättre efter att jag sköljt av ansiktet.


Simsalbim! Så var jag redo för lunch på stan!

balsac
Vi traskade ner till Balzac där jag åt en hamburgare med tryfflekräm.


Fingal kom förbi, tog en bild, skvallrade om gårdagens bravader och drack ett litet glas bubbel med oss.


På vägen hem gick vi förbi Konsum för att handla frukost till söndagen och sprang på den här sötnöten i entrén. Ville kidnappa honom med mig hem.


Sedan gick vi hem och mös någon timme…


Innan det var dags att göra sig iordning för…. trumvirvel… Mamma Mia! Jag skickade den här dödsallvarligabilden till Forni och Linn och frågade om de trodde att jag skulle få komma med i showen om jag bar denna. Min dröm är att bli musikalartist. Den drömmen kommer dessvärre aldrig slå in för jag kan inte sjunga tillräckligt bra – men om man får drömma.


Piffad och klar utan hårband var det dags att bege sig hem till Forni och D för en fördrink.


Den här kappan från Day är verkligen en av mina favoriter. Framförallt när det vankas fest.


Sedan bar det av till Mamma Mia på Tyrol, som ligger inne på Gröna Lund.


Alla fick varsin fjäderboa och glasögon.


Sedan var det show för hela slanten. Föreställningen var verkligen så himla bra.


Alla var på sitt absolut bästa humör. Efter showen gick vi ut en sväng.


Dagen efter mådde jag mindre bra, helt självförvållat såklart. Man är ju inte 20 år längre. Ännu mindre bra när jag insåg att jag var tvungen att gå ner till kontoret för att gå igenom looks inför plåtningen tillsammans med Pålle.


Vi gick igenom en del av plaggen som vi lånat eftersom jag är borta hela den här veckan så var vi tvungna att börja spika looks. Vi väntar fortfarande på en del som är beställt. Efter några timmar på kontoret åkte jag hem åt pyttipanna i sängen och totaldäckade med skålen bredvid mig. Markus hade flugit till Malmö vid lunch för jobb.

Kände när jag vaknade helt överkörd med pittypannaskålen på Markus sida att hur sunkig är man? Sedan kände jag bara att jaja, det är helt okej att vara helt orimlig ibland.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Du är så fin i din nya frisyr.
  Klänningen som du bär under den ljusa kappan med silverväskan till – vart hittar jag den någonstans? Jag har letat efter en snygg, ljus klänning.

  Barbro 2017-11-07 19:13:47
  Svara
 • Vilken st tropez är de, den vita eller blå flaskan med mousse?
  Så snygg e du

  Kram

  ALEX 2017-11-07 09:41:57
  Svara
 • En märklig fråga, men hur går du tillväga när du sover med din BUS? Om jag gör det är halva sängen brun och sambon tycker inte det är superlatjo haha! Några smarta tips förutom att behöva byta sängkläder varenda dag?
  Tack för en bra blogg!

  Malin 2017-11-06 22:55:05
  Svara
 • Superfin vit stickad tröja! Vart har du köpt den? :) kram!

  Nathalie 2017-11-06 21:00:43
  Svara
 • Vart är den vita stickade tröjan du har på dig i bilderna från er lunch. Så fin! :)

  Caroline 2017-11-06 18:53:37
  Svara
 • ÄLSKAR denna typen av inlägg! :) Mobilbilder och vad du gör, frukostbrickan, ja du vet. Man får haka på liksom! Grymt

  k 2017-11-06 18:20:42
  Svara
 • Vilken BUS använde du? Tycker ändå resultatet blev superfint!

  Maggie 2017-11-06 18:09:37
  Svara
 • Wow! Så snygg! Varifrån kommer lördagens outfit?! Och vilken bus använder du?

  Johanna 2017-11-06 16:45:41
  Svara
 • Kan du snälla skriva vad du använder för hudvårdsprodukter, ögonkräm och smink? Kram

  Carro 2017-11-06 15:55:12
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind